Jäätävän kylmä! Lähtiessä seitsemän ja palatessa yhdeksän astetta pakkasta nyt ei tämän talven jälkeen tunnu paperilla kummoiselta, mutta kyllä se vaan kohmetti. Treenattiin silti ainakin kymmeneen.

Tehtiin ensin lyhyet paikallaolot valkkuryhmäläisten kanssa, oisko meitä ollut yhteensä kahdeksan. Istuminen ihan hyvä.

Makuussa oltiin Lean ja Kinan vieressä. En muistanut, että Kinallakin on platz-käsky, enkä mitenkään auttanut Luuta pysymään istumassa. Ei kuitenkaan reagoinut tähän ollenkaan, hyvä! Tippui taas vähän huonoon asentoon (ilman jalkaa). Lopussa reagoi Maijun sivu-käskyyn parin koiran päässä nostamalla päätä. Nousi ihan hyvin.

Elli treenasi ekana, Luu tokana. Tehtiin yksityisosiossa luoksetulon jättöjä ja tunnaria.

Luoksetulon aluissa siis liikkurointi. Palkkailin eri kohdissa, välillä jo katsekontaktista, välillä vähän matkan päästä pois kävelyssä. Asenne oli parempi, mutta jossain vaiheessa tuli taas jumitusta maahanmenojen kanssa. Aaargh. En ole varma, kyttäsikö naapurikentälle vai lelua. Ehkä näitä pitäisi vahvistella varmuuden vuoksi namilla.

Tunnarissa välimatka nelisen metriä, muuten tutut kuviot. Haukkasi yhtä väärää, huomautuksen jälkeen jatkoi hommia lähes välittömästi ja toi oman. Otin uudestaan, nyt ehti koskea varmaan pariin. Tämän päätin jostain ihme hetken mielijohteesta (ei semmoisia treeneissä, kiitos!) jättää palkkaamatta. Kehuin vaan ja otin taas uudestaan. Nyt menikin huonommaksi, yritti tuodakin väärää. Pistin pelin poikki ja menin kapuloille kyykkyyn käskyttämään. Sitten teki hyvin.

Oiskohan niin, että tuo välimatkan lisääminen ihan pieninäkin askelina aiheuttaa heti ongelmia...? Koitetaan seuraavalla kerralla niin, että kun Luun välimatka kapuloille kasvaa, menen itse lähemmäksi.

Lopussa tehtiin vielä itseksemme seuraamista, maahanmenoja ja noutokapulan nostoja. Maiju suostui lisäksi auttamaan laatikkotreenissä.

Kierrokset oli aika korkealla, kun lähdettiin tekemään seuraamista. Luu oli ollut kentän laidalla katsomassa valkkuryhmäläisten treenejä ja itse olin toisella kentällä. Kun hain sen, se räkytti ja juoksi kontaktitraineria uudestaan ja uudestaan. Ekaan seuraamispätkään tuli vinkaisu, mutta kun huomautin, alkoi pysyä hiljaa. Seuraaminen tuntui siltä, että se näytti hirveältä, vaikkei niin kamalalta tuntunutkaan ;) Tein pätkiä ja koitin palkata, kun korjaa paikkaa taaksepäin. Ei korjannut kovin aktiivisesti. Se paikka on valunut niin vaivihkaa aavistuksen eteen (niin ainakin luulen), että Luu varmaan kuvitteli olevansa just hyvä.

Maahanmenoja peruutellen ja pari myös ikään kuin paikaltaan kutsuen. Nää oli tosi hyviä.

Pari nostoa puisella. Palkkailin myös lähdön katsekontaktista. Se on vähän jäänyt ja nää alut ovatkin menneet huonommiksi. Jaksaa kytätä kapulaa aika kauan. Nosti molemmat kerrat hyvin, mutta kapulat jäikin helppoihin asentoihin.

Laatikkohommaa tehtiin putken kautta samoin kuin viimeksi. Nyt Luu haki laatikkoon tosi kivasti, oisko kerran mennyt kokonaan ohi. Varioin omaa liikkumistani, tein takaaleikkauksiakin.

Tuittu ei päässyt tänään tekemään mitään. Kun treenit saatiin päätökseen, halusin vaan äkkiä kotiin lämmittelemään. Ja taisi haluta Tuittukin.