Oisko ollut kesän ekat kunnon sadetreenit...? Nyt ne on treenattu, lopun kesäkautta vois olla taas poutaa ;) (Tai sitten mun pitää satsata yksiin kunnon gore-tex-housuihin...)

Outi oli koulutusvuorossa ja toi hauskan ja varsin vauhdikkaan EO-koosteradan. Siinä oli ainakin se pätkä, missä mentiin kepeille putkensuun ohi ja jotain hyppykuvioita.

Alkukin oli joltain radalta. Tein sen ensin niin, että kolmonen päällejuoksuna ja persjättö aalla, mutta kokeilin myös toiselta puolen. En ikinä luota, että Nipsu tulee vetoihin, kun se lipsahtaa niin helposti hypyn taakse. Mutta hyvin tuli, kun vaan luotin. Ainut vaan, että kakkosen takaakierrolta lähti kiertoradalle putkeen, jos en tehnyt vähintään puolivalssia. Valssi ja japanilainen toimi tässä kivasti.

Kepeille oli tärkeää viedä liikkeellä, eli ottaa tarpeeksi läheltä aata mukaan. Jos olin liian edellä ja vauhti pysähtyi, Nipsu nappasi putken, vaikka ohjaus ei sinne ollutkaan. Kepit myös yllättäen vähän takkusivat, kun jäin taakse ja oltiin jo käännytty monta kertaa se 180 astetta. Joutui oikeasti katsomaan ja tukemaan, että meni loppuun asti.

Radan loppupuolen juoksusuorat oli vaikeimmat. Ensin hyppyhässäkän jälkeen suora putki, hyppy ja takaakierto. Tää saatiin menemään, kun olin tarkkana rintamasuunnan kanssa, enkä lähtenyt ennakoimaan valssia. Hyppyhässäkkään kokeiltiin myös leijeröintiä. Onnistui pienellä säädöllä, mutta oli se hypyn kiertäminen varmemman tuntuinen, eikä edes juuri hidastanut.

Takaakiertovalssista piti taas päästä miljoonaa liikkeelle isoväliselle pituus-muuri-suoralle, josta valssilla taas suoraan putkeen ja takaakiertoon. Ekassa kun oli vähän myöhässä, niin tietäähän sen, miten siinä käy :D Mutta taisteltiin tää läpi, vaikka olinkin niin myöhässä, että teki mieli luovuttaa. Hyvää treeniä!

Puomia ei ollut, mutta aa toimi nyt aika kivasti! Meni jopa hyvällä vauhdilla, aina suorilta alas asti, ei lipsuillut, mutta lähti vapautuksesta :) Keinukin ihan ok, se mentiin vaan pari kertaa.