Tiistaina ei tehty mitään, paitsi tunnaria ja kaukojumppaa sisällä. Testasin tunnaria Marin ehdotuksesta kahdella tai kolmella kapulalla. No, tekee toki sisällä niin eri vireessä, että paha sanoa, mutta ainakin nyt teki monta toistoa ilman ylimääräistä tarkistelua. Kerran sahasi tosi pahasti, kun olin vaihtanut monta kertaa käytetyn oman uuteen. Sotkeentui varmaan ajatus siinä, kun kuvitteli etsivänsä sitä samaa...?

Metallin "kannattelua" on myös tehty, oikeastaan päivittäin yhteen tai kahteen otteeseen. Se paranee hitaasti, mutta varmasti. Mutta hitaasti... Nyt kykenee pitämään päätä pystyssä ja pitämään otteen, vaikka kosken kapulaan ja vedän ihan kevyesti. Kapula pitää edelleen laittaa suuhun, itse se ei sitä ota.

Tänään käytiin Tallilla tokoilemassa ennen Nipsun agitreenejä.

Ekalla kierroksella oli tarkoitus tehdä kokonaisuuksia, mutta vähän meni hinkkaamiseksi pari juttua. Luu oli vähän ärsyttävän tuntuinen, piti vääntää perusasennoista ja semmoisesta. Jotenkin se ei vaan joko keskittynyt ihan kunnolla tai ei viitsinyt yrittää kunnolla sen mielestä tylsemmissä jutuissa.

Ensin idari, S-M-I. Asennot ok. Vika kulma oli pakko uusia, kun levisi ihan minne sattuu. Palkka siirtymästä.

Suora luoksetulo. Tässä meni alun maahanmeno ihan tappeluksi, kun ensin meni vinoon, ja kun sitä koitin korjata, alkoi laittaa päätä päähän. Grr. Lopulta sitten (nami)palkkailua asiallisesta maahanmenosta... Muuten ok. Palkka siirtymästä.

Tunnari, normisetti, rinkula. Aloitti oman kohdalta, kiersi koko ringin ja nosti sitten oman. Hidas palautus. Palkka siirtymästä "ruudun" (oli vaan merkki) aloitukseen.

Merkille lähetyksen alkua palkkaillen. Kerran sai mennä merkillekin.

Toisella kierroksella ohjatun palautuksia koko liikkeen osana. Ei kovin hyvin, himmaili ja oikealta jäi ensin turhan kauas. Molemmat suunnat vielä erikseen heitellen, ne tosi hyvin. Ehkä ne joku päivä sieltä siirtyy ;)

Tunnarikokeiluja. Sopiva treenitapa siis hakusessa... Nyt kolmella kapulalla, ylimatkalla ja pysäytys maahan tai seisomaan kapuloilla. Ekan mokasin itse ja unohdin hajustaa kapulan :D Luu mokasi myös ja nosti aikansa sahattuaan väärän. Muuten ihan ok. Vasta vikassa palautti juuri ja juuri laukkaa.

Sitten sitä metallin pitoa hallilla. Ihan kivasti, piti vähintään yhtä hyvin kuin kotona. Kokeilin myös palautusasentojen korjauksia. Ei tehnyt niitä kunnolla, mutta yritti kuitenkin. Pystyi siis liikkumaan kapula suussa niin lähellä ;)

Muutama pätkä vielä seuraamista. Pääasiassa pysähdyksistä palkkailua, ne nyt ihan hyviä. Muuten tuntui vähän matalalta...?

Tuittu teki myös ihan vähän seuraamista ja tosi hienon tunnarin. Sekin sai tehdä kolmella kapulalla. Osui omalle tokana ja nosti sen heti! :) Merkkiäkin tehtiin.

Loppuun vielä Luulle yhdellä hypyllä lähetyksiä ja niistoja. Lähetykset paikaltaan hyvin, mutta liikkeen lisääminen sotki taas kaiken. Niistot näin erikseen tehtynä ja matalla rimalla tetty ihan pro :)

Sitten toiselle hallille Nipen agitreeneihin. Lauralla oli koulutusvuoro ja tehtiin rataa. Tai siis ratoja. Kolme ois ollut, mutta kahta ehdittiin, kun kaikki ei tehneetkään ihan niin kisamaisia kierroksia ;) Kuviot oli jonkun tulevan EO-tuomarin radoilta, pointteina kuulemma putket kontaktien alla ja 90 asteen lähestymiset kepeille.

Ensimmäisellä radalla tehtiin ensin nolla ja säädettiin toisella yrityksellä. No, kerrankin näin päin ;) Toisen yrityksen virheet olivat ihan huolimattomuuksia, pari kieltoa niistoista, kun yritin ennakoida enemmän (=en huomioinut, että mulla on seltti) ja yksi rima, kun varmaan tein jotain.

Toista rataa ei sitten saatukaan läpi ylimääräisellä kolmannellakaan yrityksellä. Eka muuten ok, mutta yksi rima. Rytmitin merkkauksen vähän huonosti, säntäsin liikkeelle juuri riman päällä. Seuraavalla yrityksellä unohdin radan, kun muutin yhden kohdan ohjausta. Ehdin käskyttää putken sijasta aalle, joten sinne mentiin, vaikka yritin vielä pelastaa. Ekstrayrityksellä yksi rima ja putkeen aan sijasta. Kepit haki tosi hyvin joka kerta, vaikka oli hankala kulma ja putki takana tyrkyllä.

Kolmannella kierroksella sai tehdä haluamiaan kohtia. Sanoin tekeväni sen toisen radan nollana. Ja tehtiin. Tauko sisuunnutti ;) Sitten pari kohtaa radoista erikseen. Puomi etupalkalla, kun monta toistoa sivuirtoamista aiheutti vinotusta. Ja ne ekan radan niistot "niistoina". Toimii vaan niin paljon paremmin yhdellä kädellä, joten ehkä mä en vaan sotke Nipsun kanssa sitä niistokättä mukaan.

Tämmöinen kooste tällä kertaa.