Maanantaina valkkutokot. Meitä oli vain neljä, joten kivasti aikaa.

Ensin vuorossa idari. Muut jutut oli tarkoitus tehdä, jos ehditään ;) Maiju määräs järkäksi I-S-I. Ihan hyvä oli. Ei tehty enempää...

Luoksetuloa. Ensin vähän alkua, sitten stoppia. Eka stoppi huono, en hyväksynyt. Toinen vähän parempi, siitä kehut, pannasta kiskominen ja vapautus ylläripalkalle. Yksi kokonaisuus, ok.

Tunnari oli tänään se liike, johon jumahdettiin. Luu oli jotenkin ihan liian kierroksilla, eikä malttanut ollenkaan haistella. Muisti kyllä aloittaa oikein, mutta sitten joko nappasi reunimmaisen kapulan suuhun (ja lähti jopa palauttamaan!) tai sitten ohitti omaa. Tätä piti ihan hinkata. Lopulta onnistui paremmin niin, että olin itse lähempänä kapuloita.

Paikallaolot aika normisti, mutta vähän vajaina molemmat. Istumisessa liikutti tassua, kun palattiin kehään. Tein lopun uudestaan. Makuussa Maiju kävi häiriköimässä chilipähkinöillä. Nenä taisi käydä ja silmät liikahtaa, kun pähkinää tungettiin kuonon eteen.

Jatkoin tunnaritreeniä vielä itsekseni. Nyt ei ollut mitään ongelmia.

Muutama hyppynouto. Ihan ok. Tulee nyt silleen ihan kivasti.

Ohjattua. Kapulat oli merkin ja ruudun välissä ja Ihme treenasi ruutua. Ihmeen lähtiessä merkiltä ruutuun lähetin Luun noutamaan vastakkaiseen suuntaan oikeaa. Tässä meni ensin pasmat sekaisin, eikä löytänyt kapulaa. Korjauksilla sain tuomaan. Uusinnalla ok. Merkit ja palautukset ihan jees.

Tänään mulla oli kehariryhmän koulutus, mutta vain Emma pääsi paikalle. Otin sitten Luunkin mukaan. Tälle viikolle tulee useampi aksapäivä, joten tein vaan kontakteja. Tavoitteena suoria sellaisia. Puomia pituuden kepit ohjureina molemmissa päissä. Keinulle en uskalla mitään tuommoista laittaa, mutta numerotötsä auttoi vähän. Vinottaminen on vaan niin sitkeässä, rasittavaa. Korjaa kyllä käskyllä katsetta eteen, mutta fokus on ihan liikaa mussa. Ehkä pitää kokeilla kuurina hulluna etupalkkaa ja katsoa, muuttuuko miksikään.

Vinot menot puomille oli kyllä hyviä ja järkeviä joka kerta. En mä niitä kyllä uskalla varmaan ikinä kokeilla ilman apuja tai radalla...