Toissaviikonloppuna pidettiin treenilomaa ja tehtiin säätä uhmaten pitkät metsälenkit.

Kuvan mahdollinen sisältö: koira, puu, ulkoilma ja luonto

Vasta tiistaina päädyttiin hallille. Tehtiin ennen Syyn aksatreenejä nopeasti tokoa. Syylle seuraamista, luoksetulojuttuja, kiertoa ja suuntia leluilla. Kiertokin onnistui ihan kunnon matkalla. Luu teki kaukoja ja ohjattua osissa.

Valkussa Aurora oli tehnyt tosi kivan tilavan ja vauhdikkaan radan:

Ei automaattista vaihtoehtoista tekstiä saatavilla.

Tehtiin ensin ihan pätkiä ja estejuttuja. Kepeillemeno ei onnistunut alusta asti mentynä, mutta kun tehtiin erikseen, niin putkesta asti sentään. Ja kun pääsi alkuun, pujotteli varmasti loppuun, vaikka leijeröin puomin. Keinulla oli painot alla ja namikone edessä, sen teki hyvin. Puomia tehtiin ensin erikseen namikoneen kanssa, mutta heti kun yritin radan osana, jäi liikaa kiinni mun liikkeeseen ja roiski miten sattuu. Mutta nyt mulla on keino treenata tätä, joten ihan positiivisin mielin jatketaan harjoituksia!

Toisella kierroksella treenattiin sitten rataa puomin jälkeen. 15 takaakierto oli tosi vaikea, kun olisi pitänyt lähteä sinne heti putkesta. Tässä jäi vielä läksyä. 18 taas meni tosi hyvin joka kerta, vaikka yritin ottaa rohkeasti etumatkaa :) Hypyn 20 takaakiertoa en ehtinyt silti ohjaamaan liikkeellä, mutta tämän Syy haki ihan superhienosti!

Keskiviikkona käytiin treenaamassa lähinnä tokoa. Syy sai tosin tehdä alkuun puomia ja muutamat kepit. Muutaman kertauksen jälkeen jätin namikoneen pois ja palkkasin vasta putken jälkeen. Oli vaikeampaa, mutta saatiin tähänkin onnistumisia.

Luu treenasi seuraamista ja jääviä, kaukoja, suoraa luoksaria, kiertonoudon palautuksia ja vähän oikealla seuraamista. Kaukoissa oli hyvä asenne ylipitkälläkin matkalla.

Syy teki ensin kokonaisuudehkoja. Hyppy, seuraamista (jossa korjailua ja palkkailua), luoksetulo (jättö palkaten) ja kaukot, joista palkka ekan istumisen kestosta. Lisäksi vähän kiertoa ja niitä suuntia.

Torstaina käytiin ihan nopeasti aamutreeneissä. Syylle vaan aksajuttuja. Puomia, keinua ja lähtöjä.