Tokoiltiin Maijun kanssa Multisillan kentällä. Jotenkin onnistuin jumittamaan kotona, tuli kiire, enkä ehtinyt edes suunnitella treenejä. Tehtiin sitten fiiliksellä, eli niitä samoja juttuja kuin aina muulloinkin ;)

Aloitettiin vaihteeksi tunnarilla. Liikkurin hetsauksella. Ekalla teki rauhoittelukierroksensa, tarkisteli kauan ja nosti väärää. Pistin pelin seis ja lähetin uudestaan, sitten parempi. Tehtiin uudestaan isommalla kapulamäärällä, jolloin teki ihan ok. Täytyy testailla, vaikuttaako kapuloiden määrä, vai tekikö paremmin vain toiston takia.

Ohjattua niin, että oikea oli kentän reunassa lehtien päällä. Ei saatu mokaa aikaiseksi, hyvin lähti oikealle, vaikka ei heti nähnyt kapulaa :) Tästä vauhtipalkka eikä enempää.

Sitten tietty merkki-ruutu-leikkiä... Ekalla meni ihan miten sattuu, kääntyi heti etureunassa ja korjaili johonkin ruudun ulkopuolelle...?! Lopulta lähti jo tulemaan pois, jolloin puutuin peliin. Maijun mukaan kyttäsi vaan mua, eikä yhtään keskittynyt ruudun paikkaan. Mehän ollaan nyt loppukesästä asti tehty ruutua vain niin, että en katso koiraa, vaan se saa minuun kontaktin vasta oikeassa paikassa... (Vain muutama koekäynti on ollut tähän poikkeus.) Sitkeässä on! Ekan sekoilun jälkeen meni paremmin, vissiin kerrasta kunnolla. Kokeilin sitten lähettää kisamaisesti liikkuroiden, jolloin palasi heti "vanhaan" ja meni pakitellen oikeaan paikkaan.

Loppuun kaukoja lähempää, ihan vaan sitä ...vetin tekniikkaa. Mokailee niissä maahanmenoissakin ihan reippaasti, tekee tyyliin joka toisen hyvin ja joka toisessa taas on huolimaton. Istumisissa ongelma on pääasiassa se vasen takajalka. Liimattuna se ei pysy millään, mutta teki monta ihan hyvällä ajatuksella, niin että tassu vaan keveni vähän. Yhden hyvän teki niin, että hypäytti etujalat tasajalkaa. Olen vähän miettinyt, että pitäisikö opettaa tekemään istuminen niin, jos sillä saisi takajalatkin tasapainoon, mutta toisaalta pelkään sen lisäävän pompsahtelua.

Keskenämme tehtiin vielä vähän luoksetulon loppuja, eteentuloa ihan askeleen päästä maasta sekä maalinkierrolla vauhdilla.

Tuittukin pääsi tekemään seuraamista, kaukoja, ruutua ja metallinoutoa. Ruutu oli tänään vaikeaa, köpötteli juuri ja juuri etureunan yli ;) Lainattiin Maijulta pientä metallia, jota pystyi jopa noutamaan! Hyvä Huisku! Tein yhden kokonaisen noudon, jossa sivulletulo oli vähän liikaa, mutta nostot oli jopa ihan hyviä.