Eilen illalla käytiin Luun kanssa tokoilemassa lähikentällä. Tokon treenaaminen onkin ollut vähän aikaa tosi pienimuotoista, mutta pieni luova tauko tekee välillä ihan hyvää... Nytkin leikittiin varmaan enemmän kuin treenattiin, kun se on vaan niin kivaa :)

Ensin muutama lyhtypylvään kierto, lyhyellä matkalla eteentulojen kera. Nyt Luu himmasi liikaakin ja pysähtyi vähän kauas. Koitin palkkailla jalkojen välistä, mutta se oli varsinkin vauhdista vähän vaikeaa, kun Luu ei ole siihen tottunut.

Sivulletuloja ja seuraamista tehtiin pariinkin otteeseen. Ei ne kyllä kamalan hyviksi ole tulleet, ja musta tuntuu, että Luu jättää yhä useammin perusasennon vajaaksi. Korjasin ottamalla kokonaan uudestaan ja palkkasin vasta, kun Luu tuli kerralla kunnolla. Seuraamisessa oli välillä pientä toivonkipinää, mutta helposti se seilaa, edistää, poikittaa jne. Täytynee ottaa sisätreeninä taas käännöksiä, nekin olivat aika unohduksissa, kun kokeilin.

Maahanmenoja tein nameja heittelemällä. Luu tarjosi ensin sivulletuloja, mutta kun hoksasi, että mitä sillä maa-käskyllä pitikään tehdä, alkoi sujua. Lisäsin vähän jo omaa liikettäkin.

Omaa piilotettiin kolme kertaa nurtsin sekaan. Luu etsi hienosti ja muisti heti, mitä tehdä. Viimeistä ei löytänyt heti ja jäi hetkeksi kysymään multa ohjeistusta. En reagoinut mitenkään ja Luu jatkoi hommia. Löytyi se omakin sieltä :) Luu pudottaa kapulan melkein heti sen nostettuaan, mutta se ei liene tässä vaiheessa vakavaa...? Tunnarikapulan tuontiakin on jossain vaiheessa treenattu sisällä, mutta ei pitkään aikaan.

Loppuleikkien lomassa usutin Luun kiertämään jalkapallomaalia. Kun se lopulta tajusi, mitä yritän, se kiersi takatolpalle ja juoksi takaverkon vierustaa vähän ihmetellen, että mites täältä pääsee... Ei onneksi yrittänyt verkon läpi vaan kiersi koko maalin. Toinen kerta menikin jo vanhasta muistista :)

Jotain todella ällistyttävää on muuten tapahtunut. Luu ei syö kunnolla. Se alkoi pari päivää sitten vähän ronklata ruokaansa ja söi hitaasti. Saattoi jättääkin vähän. Eilen illalla se ei sitten mutustanut kuin muutaman yksittäisen nappulan ja aamulla samasta ruuasta vain pienen osan. Ajattelin katsoa vielä iltaan asti ja tarjota sille iltaruuaksi jotain muuta, testatakseni ronklaako se vain nappuloitaan vai onko kipeä, kun ei syö. Se on niin ahne, että jälkimmäinen olisi sikäli todennäköisempää. Se on kuitenkin muuten varsin pirteä, syö kyllä nameja ja tekee tarpeensa ihan normaalisti.