Leirin jälkeen pehmeä lasku arkeen, eli tokotreenit maanantai-iltana. Tänään pidetään sitten lepopäivä.

Oltiin Multisillan kentällä nelistään Katin, Maijun ja Sarin kanssa. Höntsäilin Luun kanssa jotain alkulämppää ja saatiin kunnon väännöt aikaiseksi maalinkierrosta. Ei jostain syystä kyennyt kiertämään oikeasta suunnasta "kierrä"-käskyllä, vaan punki aina vastapäivään. Muutaman kerran suuntasin sen niskanahkakuljetuksella oikeaan suuntaan, mutta hetken sai taas vääntää, ennen kuin meni perille... Siihen perään oltiin Sarin ja Kurtin apuna pk-ilmoittautumisessa ja kyllä mentiin niin hienosti katsekontaktissa! Ei vaan jaksaisi aina ravistaa ennen käyttöä, vaikka vaikutus onkin positiivinen.

Paikallaolot tehtiin alkuun, ensin makuu ihan normisti. Istumisessa vapautin Luun piilolle päin melkein heti alussa. Oli se vähän hämmentyneen näköinen.

Luu teki oman settinsä ekana.

Idari kisamaisesti palkatta. Järkkänä M-S-I. Ihan ok.

Siirtymä ohjattuun ja palkka aloitukseen menosta. Pari merkkiä hetsauksella ja lennosta lähetyksellä. Molempien puolien noudot pulloavuilla. Vasen tosi siisti, oikeassa jo aavistus raivoa. Pullo heilahti, mutta ei kaatunut. Näistä vauhtipalkat.

Sitten kaukoja, joissa oli juoksenteluista vähän läähätyksissä ja keskittymätön. Piti tehdä kisamaisesti ja palkata seiso-istu, mutta ei tehnyt sitä kunnolla. Tehtiin sitten jaloista pitämällä. Sain sen myös kiinni yhdestä asennon tekemättömyydestä, jolloin pääsin sanomaan, jolloin tsemppasi vähän... Palkkailin myös parit jätöt. Loppuun vielä kisamaisesti I-S-M, joka ihan ok.

Tunnaria tehtiin lelu- ja kapulahäiriöillä. En muista, onko Luu tehnyt näin ikinä, ei ainakaan pitkiin aikoihin. Oli vaikeaa, nosteli leluja, kapuloita, vääriä ja turhautui niin paljon, että tuli jo ääntäkin. Kolmannella toistolla laittoi vihdoin nenän heti auki ja teki paremmin. Jatketaan...

Lopuksi omia juttuja Taiton ja Ihmeen kanssa yhtäaikaa. Testailin leiriltä tullutta luoksetulon kierrätys+takapalkka-treeniä. Ihan kiva, helppo treenata itsekin takapalkan kanssa.

Luoksetulosta myös loppuosaa. Eteentuloja läheltä ja vauhtipalkkaa vikasta välistä. Tässäkin se kriteeri on niiiin vaikea. Nyt palkkasin vaan heti kaikki...

Ruudun vapautumista odotellessa vähän seuraamistakin. Keksin yhtäkkiä kokeilla renkaan kevätleirillä nähtyä käänteistä houkuttelua. Nopsaan Luu hoksasi idean. Askelsiirtymiä tehtiin myös.

Ruudussa tehtiin merkkiä, lennosta ja kerran sivultakin. Ruutuun kerran, ihan hyvään paikkaan.