Tänään "taas" flyball-treenit. Ensimmäistä ja viimeistä kertaa ennen Messaria meillä oli joukkue kokonaisuudessaan kasassa. Ja toinenkin. Ja melkein kolmas. Tuli ainakin treenattua häiriöitä, kun mentiin kahdella radalla miten milloinkin ja muutama koira huusi ihan tauotta. Tää on kyllä siitäkin hauska laji, että voin hetsata Luuta ihan mielinmäärin, antaa sen katsoa muita ja kuumentua, mutta silti se kykenee tekemään hommansa :) Pallot sillä lenteli kyllä taas muutaman kerran, mutta lopussa sai jo paremmin koppeja. Kerran tuli palloa metsästettyään ekasta hypystä ohikin, muuten ok. Jos se vaan saa otettua pallon heti suuhun, niin hyvin menee. Tuo pallon karkaaminen on nyt pieni jännitysmomentti.

Joukkueen kesken päästiin treenaamaan vaihtojakin nyt ihan kunnolla ja aika hyviltä ne näyttikin :)

Ennen treenejä ehdin tehdä Nipsun kanssa nopeasti puomia. Pääasiassa pelkkää alastuloa, jonka teki pääasiassa todella kivalla asenteella. Väliin tuli jostain syystä pari toistoa, joilla himmaili. Kerran tehtiin koko puomi, jäin taakse. Huonompi toki, mutta ehkä ei ihan toivoton.

Loppuun jäi hetki höntsäilyaikaa, joka käytettiin Luun kanssa putkitreeniin. Tehtiin putkesta putkeen irtoamista ja putkijarrua sekaisin. Irtoamisessa on tekemistä. Sain menemään joka kerta, mutta ehtii kysellä siinä välissä. Putkijarrut toimii. Lisäksi Luukin teki parit puomit.

Ja lopuksi Into ja Luu kiskoivat muutaman minuutin narulelua. Ottelu taisi päättyä yhteiseen luovutukseen. Taisi olla raukoilla leuat poikki. Läähättivät vaan :D