...on taas fiilikset, ja tekisi mieli tehdä tuosta koirasta rukkaset, jotka voisi sitten ripustaa naulaan. No ei nyt oikeasti, jos joku ottaa näitä tekstejä ihan tosissaan ;) Enemmän kuin sitä, että miksi taas meni näin, ihmettelen kyllä jo sitä, miten aina jaksan yrittää uudestaan.

Mutku mä haluun...

Paikkamakuu 0 - Tämäkin vielä! :( Makasi hyvin melkein loppuun asti, jossain kolmen minuutin jälkeen oli vain noussut ylös ja lähti tulemaan kohti piiloa. Saattoi ehkä ahdistua levottomista vierustovereista, mm. vieressä jojoilevasta ja itseään rapsuttavasta bernistä. Muuta syytä en keksi, sillä paikkamakuu on ollut Tuitun se ainut satavarma liike. Pitänee treenatakin joskus, ja pidempiä aikoja.

Seuraaminen 7 - Lahnaili.

Istuminen 8,5 - Hidas. Käännyin jo katsomaan ja varmistamaan (ja meinasin menettää tasapainoni :D), mutta istui sentään.

Luoksetulo 8 - Tuomari ei tainnut huomata, että annoin kaksi käsimerkkiä...? Rokotti sanojensa mukaan vain hitaudesta... Kaikki osiot tuli siis tehtyä, seisominen toisella huitaisulla ja kaikki hidastetussa moodissa.

Ruutu 0 - Ei edes yrittänyt. Lähti jolkottelemaan oikeaan suuntaan, mutta jäi sitten haahuilemaan.

Hyppynouto 0 - Jäi ihan esteen taakse, eikä löytänyt kapulaa. Joo, olisi löytänyt, jos olisi yhtään yrittänyt.

Metallinouto 8 - Hidas, mutta nosti melkein mälväämättä. Meinasi palauttaa tuomarille, eikä tullut sivulle.

Tunnari 6 - Lähti vasta toisella käskyllä. Hiiidaaas. Tutki kapulat pariin kertaan ja vaivautui lopulta nostamaan oman (jonka oli jo merkannut). Palautuksessa tiputti kerran matkalla.

Kaukot 5 - Teki kaikki, mutta ylimääräisiä käskyjä tuli PALJON. Ihme, kun jäi pisteitä jäljelle. Eteni ehkä puoli mittaansa. I-s aika ok :)

Kokonaisvaikutus 9 - Tämä oli pakko tulla säälistä. Tuomari kehui meidän suhdettamme (???), mutta koira oli kuulemma vähän tottelematon...

Yhteensä 154,5 pistettä.

Maijulle kiitos videoinnista (koitan saada filmin nettiin)! Nauha loppui tunnarin kohdalla, mutta näkeepä tuosta noi pahimmat koomailut. Jos joku meidät treeneissä nähnyt keksii juttuja, joita esim. itse teen kovin erilailla, vinkkejä otetaan ilolla vastaan! Itse tiedostan, että vaikken erityisesti jännitä, olen ehkä vähän jäykempi koetilanteessa. Yritän jotenkin liikaa olla normaalisti, että Tuittukin olisi. Seuraaminen on pahinta. Ensimmäisen kerran, kun kontakti tipahtaa tai koira jää vähän taakse, en oikein tiedä miten päin olla. Ja siinä vaiheessa peli onkin jo menetetty...

Luukin pääsi haistelemaan kisatunnelmia. Tein sen kanssa taas vähän sivulletuloja, jotka olivat jo aika supereita. Tarjosi ihan aktiivisesti! Uskaltauduin kokeilemaan myös paria seuraamispätkää ihan oikeasti liikkuen. Ei se nyt niin kamalalta tuntunut :) Eiköhän me jatketa näin ja unohdeta namit seuraamisjutuissa ainakin toistaiseksi.

Mitään hirveitä riekkujuttuja ja vapaana olemisia en uskaltanut kehien vieressä tehdä, mutta muutamat istumiset ja luoksetuloakin tehtiin. Nyt istuikin hienosti ja ryhdikkäämmin. Kerran lähti kehusta luokse, mikä laskettaneen väärinymmärrykseksi. Otin pari kertaa läheltä eteen (törmäsi) ja kerran kauempaa vauhdista palkaten.

On mulla vaan tokoharrastukseenkin kaksi melkoisen erityyppistä koiraa. Näiden kanssa hinkkaamisesta jos ei jotain opi, niin ihme! :) Oman kehittymisen lisäksi olisi toki kovin palkitsevaa saada edes joskus edes jotain edes tuloksentapaista...