Tiistaina mentiin Luun kanssa katselemaan ykkösten kisoja. Taito korkkasi kisauransa ja oli kyllä kiltti ja taitava poika, vaikka Luu koitti sille kovasti huudella ohjeita radan reunalta ("Anna mennä! Vauhtia! Päin vaan!").

Tokoiltiin jotain pientä, mitä siinä välikössä mahtui tuhertamaan. Seuraamista, jäävät kertaalleen ja kaukoja kunnon häiriöillä (=ihmisiä kulkemassa välissä). Ja sivulletuloja.

Keskiviikkona treenattiin ennen agitreeneihin lähtöä lähikentällä! Siitä oli sulanut pari plänttiä. Rapa toki lensi, kun hiekka oli ihan lillua vielä.

Idaria vähän erikoisella mallilla, kun ei normi mahtunut kapeisiin kaistaleisiin. Seuruuttelin merkkien ohi ja ympäri ja asennotkin tehtiin. Aluksi asenne oli tosi huono ja jäi istumisenkin seisomaan. Skarppasi onneksi sitten.

Luoksetulossa ensin suora ja vapautus takapalkalle. Sitten stoppi, sivulle ja vapautus ja lopuksi molemmat stopit, sivulle ja vapautus takapalkalle. Seisominen näytti kivalta.

Ohjattua. Yritti vasemman sijasta ensin keskelle. Sen jälkeen molemmat puolet ok, mutta nostoissa tosi kaarsi ilman esteitä.

Tunnarikin tehtiin, mutta en muista. Ihan hyvä kai.

Kaukoissa namia ekasta maasta istumisesta, kun teki tosi hyvin. Sitten joku sarja, ok.

Sitten aksatreeneihin. Teemana oli leijeröinnit.

Vaikein oli putken jälkeinen hyppy puomi leijeröiden. Välillä meni kuin vettä vaan, mutta välillä Luu jäi vaan tuijottamaan mua, eikä katsonut yhtään eteensä. En keksinyt, mikä aiheutti eron. Paitsi tietty niillä kerroilla, joilla rytmitin liian aikaisin tms. Muuten leijeröinnit sujuivat, kun vaan sai linjat kohdilleen. Tosi helpostihan Luu kiilaa mun puolelta ohi, jos en saa liikettä oikeaan suuntaan. Kepeillä pystyi tekemään jyrkän sivuirtoamisen ja putki-leijeröinnin, niissä ei ongelmia.

Muutenkin tuli kaikenmaailman töksähdyksiä, kontaktihölmöilyjä ja jokunen rima. Kokonaisuudessaan ei tuntunut sujuvalta, mutta muutama ihan hyvä pätkä.

Tänään tokoiltiin Lean kanssa Tallilla. Luu teki kaikki liikkeet jossain määrin ja lähes kaikki mahdolliset virheet :D Kunnon kenraalit siis.

Ensin kaukot. Jotain säätöä jo alussa pa:n kanssa ja sitten ei noussut seisomaan! Koko homma uusiksi ja sitten teki ihan hyvin. Palkkasin seiso-istun namilla.

Tunnarissa säädettiin Lean suosiollisella avustuksella ;) Pyysin laittamaan oman toiseksi vasemmalta, mutta Lealla menivät vähän suunnat sekaisin ja oma olikin toinen oikealta. Kun Luu meni alusta ohi, mä tietty huutelen sitä pois kapuloilta... No, Luuhan ei pienestä puuttumisesta hämäänny, joten jatkoi rivin loppuun ja nosti oman. Tässä vaiheessa näen Lean ilmeen ja tajuan varmistaa, että onko Luulla oma. En siis onneksi pahemmin ehtinyt torua sitä väärän nostamisesta, vähän vaan. Tehtiin uusiksi niin, että oma oli nyt toinen vasemmalta ja Luu teki hyvin :) Tämmöisissä vahingoissa onni on koira, joka ei vähästä hätkähdä tai ota itseensä!

Kolmas liike, hyppynouto, sujui ilman kommelluksia. Palkkasin leluun ennen noutoa.

Ja sitten vielä ohjattu... Verkot apuna. Vasemmalla kiersi vaan sitkeästi verkkoa, eikä kääntynyt. Läheltä muistuttaen osasi, mutta merkin kautta lähetettynä ei. Paitsi lopulta jollain viidennellä yrityksellä. Niin, ja kerran meinasi mennä merkin sijasta suoraan kapuloille... Oikea vielä kertaalleen, se ok.

Toisessa setissä loput liikkeet.

Ruudussa palkkasin ensin alkua ja merkkiä. Sitten sai mennä ruutuun ja roiskaisi tassut takanauhan päälle. Kahdesti. Kolmannella pysäytin kerran matkalle ja päästiin siitä ruutuun, silloin pysyi sisällä. Tätä ei enempää...

Suorassa luoksetulossa ei tapahtunut mitään traagista. Ihan hyvä muuten, mutta kovasti hidasti sivulle.

Idarissakin ihan oikeat asennot! s-i-m. Seuraamisessa pyörin kulmissa ylimääräistä.

Seuraamisessa tuli jotain tyhmäilyjä (juoksutäyskäännökset levisivät, yksi huono peruutus ja joku vino pa), joihin pääsin onneksi puuttumaan. Teki sen jälkeen paremmin.

Päätin kerrankin kokeilla pitää koetta edeltävän päivän vapaata, joten näillä mennään. Ainakin tehtiin monta virhettä alta pois! :)