Käväistiin Luun kanssa iltapuhteena vielä tuossa lähikentällä. Ihan hirveästi ei voinutkaan tehdä, kun pienelle tuli riekkumisesta niin kauhee hiki.

Tehtiin muutama luoksetulo kierron kautta. Ensin lyhyemmältä matkalta eteen. Törmäili ja tuli kerran ihan vinoon, mutta paransi. Viimeinen (kolmas tai neljäs) oli jo aika korrekti. Ei se millään ihan hirveällä raivolla tule, mutta jotenkin en osaa olla siitä huolissani. Loppuun pari pidempää kiertoa vauhtipalkalla.

Muutama sivulletulo, joihin ei oikein enää riittänyt intoa, kun läähätytti niin kovin. Pidettiin hetken lepotauko ja siirryttiin namihommiin. "Käy siihen" alkaa vähitellen toimia :) Olen ottanut sitä jo vähän treeneissäkin käyttöön ja käsken Luuta hetkeksi mammimaan esim. treenien alussa kamppeiden järjestelyn ajaksi.

Namien kanssa tehtiin liikkeestä seisomista vähän eri variaatioilla. Peruuttaen, vierellä kävellen ja kutsuen vähän matkan päästä. Ihan kuin pientä ideantynkää alkaisi olla, mutta toistoja tarvitaan toki vielä paljon, ennen kuin voidaan mennä eteenpäin.

Sitten muutama metallin nosto ja eteentuonti. Näitä ei ollakaan tehty aikoihin, mutta kyllä se sieltä muistui mieleen. Herkästi tulevaa kapulalla tökkäisyä pitäisi ehkä alkaa työstää pois.