Alkuviikko palauduttiin, mutta keskiviikkona oltiin sitäkin ahkerampia. Aamupäivällä valmistauduttiin Games SM -kisoihin treenaamalla ensimmäistä ja viimeistä kertaa gambleria. Olin ajatellut treenata vain Syyllä, mutta tein kuitenkin Luullekin oman suunnitelman, niin sain tuplattua treenimääräni :D Ja sen kanssa pystyi vähän paremmin keskittymään olennaiseen.

Luun kanssa suunnitelma onnistuikin aika hyvin ja sain ajoitettua loppuosuudelle lähdön hyvin. Alkuosuudella se meni kerran putkeen aan sijasta, mutta pystyin jatkamaan normaalisti, pointsit siitäkin. Loppuosuus oli etäisyys-gamble ja se oli kyllä kohtuullisen haastava. Helpompi versio tuntui vielä vaikeammalta, joten tein molempien kanssa vaikeamman, jonka pystyi jotenkin seivailemaan.

Syyn kanssa sählättiin sen verran, että silläkin lopun ajoitus osui aika hyvin. Sujuvalla radalla olisin ollut ihan liian ajoissa kyllä. Syyn kanssa loppu oli jo melkein liian vaikea :D

Omaa vuoroa odotellessamme ehdittiin vähän tokoillakin Syyn kanssa. Yhtään en muista, että mitä.

Sitten käytiin kotona syömässä ja lepäämässä ihan hetki ja illaksi takaisin Luun kisoihin. Kaksi Salmen rataa. Agiradassa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta Luu roiskaisi aan, kaatui putkessa ja tiputti pari rimaa. Aika huono fiilis jäi.

Luu A

Hyppärille mentiin päättäväisesti, mutta hylly sieltäkin tuli. Halusin, että Luu valuu vähän, mutta se valui vähän liikaa.

Luu B

Torstai-iltanakin tokoiltiin jotain Syyn kanssa.

Viikonloppuna oli Syyn vuoro kisata aksaa, kaksi starttia Takuilla molempina päivinä. Tai siis aamuina, ensimmäiset startit kasilta ja kymmeneltä olin jo viimeisellä jäähkällä...

Lauantaina oli kaksi agirataa. Vaikea muistaa, mitä tapahtui, kun ei ole ratapiirroksia, videoita eikä edes tuomarinsihteerin lappusia :D Ensimmäiseltä saatiin kuitenkin jopa tulos (15) ja kepit onnistui! Oli vielä aika vaikeasti suoralla renkaan jälkeen. Puomiin ei varmaan osunut (ei päässyt vedättämään) ja ainakin joku rima taisi tulla. Puomilta olisi pitänyt irrota ohjaajan edellä hypylle ja putken kauempaan päähän, tämä ei ihan sujunut... Vähän Syy myös takelteli jossain irtoamisessa, oisko sitten yksi vitska tullut kiellosta...?

Toisella radalla olisi pitänyt osata sivuirtoaminen keinulla. Lisäksi piti leikata aika haastavasti putkeen, ellei sitten sattunut olemaan koiraansa nopeampi - tai pystynyt tekemään tosi voimakasta sivuirtoamista sillä keinulla. Ehkä vähän haastavia juttuja taas ykkösiin :D Itse asiassa iltapäivän kolmosten radoissa näytti olevan jotain samoja pätkiä. En muista, mitä kaikkea tehtiin, mutta sinne putkeen Syy ei ainakaan mennyt, eikä kepeille.

Sunnuntain ekasta radasta selvittiin keppi-vitosella ja päästiin kolmospallillekin. Ihan ei mennyt nappiin muutenkaan, melkein kielto jostain irrotuksesta ja puomin jälkeista leikkausta Syy ei lukenut vaan kääntyi eri suuntaan.

Hyppäri levisi sitten totaalisesti ja lopetin kesken, kun Syy jäi vaan huutamaan.