Tänään oli kehariryhmän vuoden vikat treenit, joulupäivä kun päätettiin pitää taukoa. Sain ihanan (lahja)kortin, jossa toivotettiin pitkää pinnaa myös ensi vuodelle. No, mun koira pitää kyllä huolen pinnan venyttämisestä, maailman kivoimman ryhmän kouluttaminen on siihen nähden varsinaista hermolepoa ;)

Demarilta hurautin Tallille treenaamaan. Tehtiin pääasiassa tokoa. En jaksanut raivata kenttää tyhjäksi, joten taiteiltiin siellä esteiden seassa ;) Viereisellä kentällä treenattiin aksaa äänitehoistein, mutta eipä se mun tokokoiraa häirinnyt <3

Ensin idaria. Seuruuta ja satunnaisia asentoja. Seuruussa ensin pomputti, skarppasi sitten. Ja pari kertaa sain aikaiseksi kontaktin tippumisen mukaanoton jälkeen...! No ihan hyvä, sain mainittua, että sekään ei ole toivottavaa. Asennot kaikki hyvin.

Kaukoja, sitä samaa tekniikkahinkutusta. Olen miettinyt joitain muutoksia pariin vaihtoon, mutta toistaiseksi mennään näillä. Saisi siihen istumiseen edes saman asenteen kisamaiseen kuin on näissä.

Ohjatun palautuksia. Ensin pari ihan läheltä muistutteluna, sitten koko liikkeenä. Ei ollut mitään ongelmia singota merkille, vaikka ympärillä vilisi putkensuita ja muita. Kapulaakin hakiessa joutui ihan väistämään yhtä hyppyä. Kun tehdään tokoa, niin tehdään tokoa! Vasemmalta teki hyvin, se vain kerran. Oikeassa tuli kerran huonosti. Jää myös helposti sivusuunnassa sivuun, vaikka olisi suorassa. Pidin nyt jalkoja niin, että etutassut tuli mun varpaiden väliin, ja helposti Luun vasen tassu oli lähempänä mun oikeaa jalkaa.

Pienen juomatauon jälkeen luoksetuloa. Yksi suora pitkällä matkalla. Tuli suoraan ja rentona. Skarppasi eteentulossakin! Pari eteentuloa putken kautta. Ei haukkunut, vaan meni ihan tokomoodilla! Tuli putkesta aika matalana, joten ei muuten toiminut kovin hyvin. Sitten eteentuloja namilla n. askeleen päästä maasta ja yksi n. loppuosan matkalla. Se oli paljon parempi.

Tunnari yhdeksällä kapulalla, pitkästä aikaa ihan sikinsokin. Ihan ok, ois voinut toki nopeamminkin nostaa. Taisin ottaa sivulle asti.

Hyppynoudon vinoja paluita lennosta ja vauhtipalkalla, loppuun yksi liikkeenä eteen asti. Sekoitti pari kertaa agihypyn tokohyppyyn ja tuli väärän kautta ;) Aika kivasti kuitenkin tietää, mitä tehdä.

Jälkkäriksi sitten puomia :) Vinosta kulmasta menoa ja takanaleikkausta. Pituuden keppi apuna. Meni joka kerta hyvin, joten uskaltauduin tekemään myös niin, että olin puomin takana ottamassa vastaan. Tässä tuli kovimmat murinat, kun joutui niin tsemppaamaan, mutta ei kompuroinut yhtään :)

Luu oli tänään aika ihana. Vaikka onhan se muutenkin! :)

Tuittukin meni pari putkea ja nouti metallia. Teki hienoja jopa aika nopeita nostoja Luun keskikokoisella kapulalla. Aika hyvin ilman hampaita! :D Hyppynoutokin sujui. Sivulletulossa ois viilattavaa, mutta meidän ei Tuitun kanssa tarvitse viilata <3