Maanantaina tokoiltiin taas, eli aiiika pitkän tauon jälkeen. Luulla oli aiiika kivaa. Oltiin Hakametsässä ja siellä oli vähän muitakin. Löydettiin sentään pieni vapaa pläntti.

Teemalla uudet liikkeet mentiin taas.

Paikallaoloa alkuun. Taisi vähän jähmeillä siinä maahanmenossa, muuten muistaakseni ok.

Omalla vuorolla ensin kiertohässäkkää. Muistuttelin ensin pelkkää kiertoa (nyt lähti jo hyvin uudella käskyllä) ja sitten otettiin liikkurointi mukaan. Edelleen kapuloiden vienti sotki pasmat, mutta nyt saatiin jo korjauksen jälkeen onnistumaan. Tehtiin siis pelkkää kiertoa vauhtipalkalla.

Sitten seuraamisen peruutusta. Helposti vähän aukeaa, mutta aika kivasti työstää tässä. Koko koira on vaan jotenkin ihan venkurassa, kääntää päätä hassusti.

"Merkitöntä" niin, että Kati vei lelun, heitti lelun, ilman lelua ensinkään ja lopuksi vielä lelu vieden. Nää meni hyvin, kun tehtiin vain samaan paikkaan. Tätä on treenailtu vähän aksakisoissa ja -treeneissäkin odotellessa.

Tunnari tehtiin erikoiseen paikkaan isojen puiden alle. Joku y-kuvio tms. Ihan hyvä.

Itseksemme tehtiin kapulannostoja. Nää ei tunnu etenevän yhtään kovemmasta vauhdista :p Täytyy kohta keksiä jotain muuta.

Kaukoja vähän ihan nameilla sekä kiertoleikkinä. Nyt oli kiertojutussakin vähän rennompi ja teki ihan hyviä istumisia.

Kiertohässäkässä vielä loppuosaa, kapula joko valmiiksi suussa tai ihan edessä. Onnistumisprosentti edelleen pienempi kuin sata ;)