Tänään oli vaihteeksi aksapäivä. Mentiin Hannan järkkäämiin 0-treeneihin. Ekaa kertaa vasta nyt ehdin Iskelään treenaamaan. Aurinko "kerääntyi" mukavasti kaukaloon ja lämmitti olon ihan kesäiseksi.

Teemana tällä kertaa Moilanen. Ensin hyppäri, joka oli melko suoraviivainen ja vauhdikas, paitsi alkusuoran jälkeen kivasti kolme hyppyä välistävedoilla. Menin ensin Luulla ja välistävedot sujuivat jopa kevyesti! Ilmeisesti vetreämmät selkälihakset auttoivat asiaa, koska se tuntui jopa tulevan ohjauksiin! Kepeille linjaamisessa olin myöhässä ja siinä tuli pientä pyörimistä, mutta ei ois välttis ollut edes kielto. Nolla siis! :) Luu oli kiva!

Nipsun kanssakin tehtiin nolla, ehkä vähän sujuvampi. Ja sain juosta itseni enemmän hengästyksiin.

Aksaradat oli sitten vaikeampia. Ja meno sen mukaista :p

Luu lähti nyt jotenkin enemmän sokka irti ja räiskäisi heti ykkösriman alas. Se taisi tosin olla ainut rima koko treenissä...? Keppien avokulman malttoi ihme kyllä hakea, mutta kun jäin tätä ihmettelemään, en ehtinyt keppien jälkeiseen takaakiertoon. Oisko loppurata mennyt sitten taas jopa nollana, vaikka loppuun piti ottaa plan b. Ihan en ehtinyt valssiin hypylle, kun leikkasin edeltävällä suoralla putkella ;)

Nipsu lähti kepeillemenossa hämyhypylle (jolle Luukaan ei kaarrottanut...), pysähtyi puomilla liian ylös (korjasin) ja ampui siinä vaikeassa lopussa vielä johonkin. Jäi vähän semmoinen "mihin se meni" -olo radasta. Päätin käyttää yhden radan uusimismahdollisuuden tähän, mutta uusinta meni vielä huonommin. Nyt upposi jo alun aa-putki-erottelussa putkeen. Kepeille sen sitten sain jotenkin, mutta sen jälkeen jäätiin pyörimään putkelle, johon Nipsu ei ihan irronnutkaan. Jatkettiin vielä puomille, jossa sama himmailu, ja lopetin siihen.

Vikan radan tein ensin Nipsun kanssa. Ei vahva esitys tämäkään, tosin yhdellä hyllyllä taidettiin selvitä. Ampui ekasta putkesta edessä olevalle hypylle. Joku jarru ois pitänyt tehdä, mutku ei muka ehtinyt :D Puomin palkkasin etupalkalla (meni kerrasta alas asti, joskin hitaasti) ja loppu oli ihan jees.

Luun kanssakin taas pari mokaa, mutta ihan kiva kokonaisuus. Alussa pyöri ja räkytti putkeenmenossa (semmoisessa, joka on edelleen treenilistalla...) ja sitten levähti putki-aa-erottelussa aalle. Loppurata taas nollana, vaikka vähän toki valui siellä ja täällä. Puomin vapautuksesta oli lähdössä maalissa odottavalle palkalle, kun sattui olemaan juuri siinä suunnassa. Mutta olipa hyvä kontakti ;)

Lopuksi Luu sai opetella kiertämään kaukalon. Ensin ei oikein ymmärtänyt, että jatkuva seinä voi olla kierrettävä kohde, varsinkin kun siinä hollilla oli kiertämiseen houkuttelava lyhtytolppa. Vietiin kerran yhdessä lelu takasivulle, ja kun jotenkin vaan sain sen lähtemään, niin sittenhän se meni ilman leluakin :) Harmi, kun koiraa ei nähnyt, mutta veikkaan sillä olleen juostessa aika onnellinen ilme.