17.12. käytiin Luun kanssa kotikisoissa tarkistamassa tokon koemainen tila. Erityisesti halusin nähdä, miten koepaketti pysyy kasassa, kun nyt on treenattu vähän kevyemmin ja harvemmin.

Nyt olikin ihan hyvänkokoinen evl, peräti yhdeksän koiraa! Tulostasokin oli kova, mutta tuomarilla saattoi olla tähän oma vaikutuksensa :) Tehtiin ensin paikkikset ja sitten yksilöliikkeet kahdessa osassa. Luu oli vuorossa neljäntenä.

Istuminen 10

Makuu ja luoksetulo 8 - En tiedä, mikä tässä nyt jumittaa, mutta meni vasta toisella käskyllä maahan.

(tauko)

Ohjattu 10 - Pitkähkö siirtymä, jossa Luu oli vähän nihkeä. Sen jälkeen parani. Perussuoritus, kaamea kaarros nostossa ja silleen. Pa inasen vajaa.

Tunnari 9 - Tämä pistemenetys jäi mysteeriksi yleinen arvostelulinja huomioiden. Luu meni melkein suoraan omalle ja nappasi sen niin nopeasti, että melkein kävi mielessä, ottiko se vain jonkun :D

Kaukot 10 - Teki tahmeasti, mutta teki kaikki, eikä liikkunut milliäkään.

Ruutu 10 - No tää oli kyllä ihan hieno :) Ruudussa piti miettiä hetki, kun oli ihan takana. Pysyi sisällä kuitenkin. Enkä olisi halunnut korjata, kun meni kivasti ennakoimatta.

(tauko)

Kiertonouto 10 - Kiva stoppi, muuten perussuoritus.

Seuraaminen 9 - Yhdessä kohtaa tuli yksi ihan vaimea piipahdus. Ekoilla pätkillä oli vähän keskittymätön. Eli pieniä vaikeuksia siirtyä seuruumoodiin juoksemisen jälkeen...

Luoksetulo 10 - Aika kiva! Tuolle pohjalle ei paljon parempaa stoppia tee. Vikan pätkän saisi tehdä vähän paremmalla draivilla loppuun asti.

Zeta 10 - Hyvät asennot, paitsi seisomisessa näköjään korjasi toisen etujalan. Seuruun vasemmalle käännös oli tosi huono, muuten oli suht hyvin mukana.

Pisteitä kertyi 310 ja niillä heltisi luokkavoitto. Joka piste ei ehkä ollut ihan ansaittu, mutta ihan hyvin Luu teki ja olin tyytyväinen kokonaisuuteen. Se oli liikkeiden väleissä tosi kiva ja kokonaisuudessaan pysyi suht hyvässä mielentilassa. Ei siis tunnu tämän perusteella yhtään mahdottomalta kisata vähän säästeliäämmällä treenillä! Pitää toki suunnitella treenit hyvin ja treenata oikeita asioita. Höntsäily ei Luun kanssa johda mihinkään.

Video