Oltiin toivottu Samulta joskus leijeröintitreeniä. Nyt sitä saatiin. Samu mainosti jo aikaisemmin suunnitelleensa oikein ultimate layer -radan :) Kyllä siinä ihan kivasti saikin irrottaa ja kerrostaa ;)

Palkkasin lähdön nyt vain kerran, mutta samoin tein lähdön vain kerran. Nämä pysyi hienosti. Sen jälkeen lähdettiin lennosta. Irrotuksissa ja leijeröinneissä ei sinänsä ollut mitään ongelmaa, hyvin Luu lähti menemään. Tämä itse meneminen on todellakin sen juttu!

Radassa oli oikeastaan kaksi kohtaa, jotka tökkivät. Ensimmäinen oli putkesta putken umpikulmaan lähetys, jossa en vaan meinannut saada omaa rytmitystä ja askelia kohdalleen, vaan jämähdin paikalleni putken suulle. Ei ihan irronnut paikaltaan huitoen ;) Vaikeampi kohta oli sitten kahden hypyn kuvio, joista ekalle piti irrota ja tokalle tehdä pakkovalssi. Lähinnä rimat lenteli, kun oli ohjaus huonosti ajoitettu. Hyvin ajoitettuna saatiin kyllä tämäkin onnistumaan. Ja keppien avokulma ei onnistunut sisäpuolelta, ois pitänyt mennä auttamaan loppuun asti tai sitten kokeilla lähetystä reilummin takaa. Päädyin vaihtamaan puolta, leikkauksella se oli paljon helpompi.

Ei tehty rataa ihan loppuun asti, ja kun aikaa oli jäljellä minuutti, halusin tehdä mieluummin samaa alkupätkää uudestaan. Tässä vaiheessa Luu ei vaan enää malttanut pysyä lähdössä, vaan kyyläsi ja väänsi itseään vinoon. Yritettiin pari kertaa, mutta kun tassu vaan liikkui, lopetettiinkin siihen. En tiedä, oppiko se tästä mitään, mutta pidimpähän pääni ja kriteerini, enkä päästänyt Luuta radalle huonossa lähtömielentilassa! Lähdöt Anu-Luu 2-0 :)

Video