Kaksi tuntia perjantai-illasta vierähti navetalla kouluttaen muita ohjaajia ja Nipsua. Tehtiin Nipsun kanssa taas hyppy-putki -pätkiä virittelemistäni radoista.

Ensimmäisellä radalla oli ulkonurkan kierto, joka olikin tosi vaikea. Joko Nipsu sinkosi ekan hypyn takana olevaan putkeen tai sitten se kääntyi jo ennen hyppyä. Tai sitten tuli hyppyjen välistä. Menihän se sitten lopulta jotenkin, mutta on kyllä niin turhauttavaa, kun ei yhtään osaa arvioida, kuinka paljon pitää ottaa haltuun ja kuinka paljon päästää menemään. Toisella radalla oli aika hankala yksi pystysuuntainen hyppy, jolle ohjaamisen ajoitus tuotti tuskaa. Tuitun kanssa kun olisin vain juossut hypyn ohi ja huitaissut kohdalla kädellä... Mutta Nipsun kanssa asiat eivät ole ihan niin yksinkertaisia. (Putkeen lähetystä lukuunottamatta. Se on aika helppoa!)

Haltuunottoihin Nipsu reagoi aika hyvin ja kääntyi putkistakin. Pari kertaa se livahti valssatessa mun selän takaa, ja niihin kyllä puutuin heti. Joitain muutaman esteen pätkiä mentiin jopa ihan sujuvasti :D

Sitten tehtiin semmoista takaaleikkausharjoitusta neljän hypyn epäsuoralla. Se osoittautui kyllä mulle, Nipsulle tai molemmille vähän liian vaikeaksi. Joko en saanut Nipsua kääntymään tai sitten sain sen kääntymään liikaa ja pyörimään jalkoihin. Loppuun mentiin vielä muutama kerta puomia ja keppejä.