Viikkomme on ollut aika lailla juuri niin hiljainen, kun blogista on voinut päätellä. Ja sama meno jatkuu.

Maanantaina oltiin valkkutokoissa. Katin ja Hanna-Marin kanssa kolmistaan, joten hyvin ehdittiin tehdä kaikkea.

Ekan setin alkuun seuraamista. Liikkuroinnilla, mutta tein omaan tahtiin. Tuntui jopa aika kivalta.

Ohjatussa oli tarkoitus kokeilla "häiriöapua" nostoihin, eli Kati heilutteli lelua kapulan lähellä. Ei toiminut ihan toivotulla tavalla :D Ensin tehtiin pelkkää merkkiä, joka oli vielä ihan ok. Mutta sitten kun piti mennä kapulalle, Luu pisti ihan ranttaliksi. En edes muista enää, mitä se sääti, mutta oikeaa kapulaa ei meinannut noutaa millään. Nostoon häiriö ei tosiaan tuonut sitä toivottua harkintaa, mutta ehkä tämä meni sitten jostain kuuntelutreenistä...

Koska ohjatun parissa juoksenneltiin niin kauan, jätettiin ekaan settiin suunniteltu tunnari toiselle kierroksella. Siinä nyt vaan yksi onnistunut toisto ilman lisähetsauksia. Tai sitten pari? Mutta kuitenkin.

Kaukoja ihan vapaamuotoisesti Katin ja Hannan lähellä, ilman suurempia häiriöitä. Ihan ok muistaakseni.

Sitten oli pakko kokeilla ruutua, joka oltiin rakennettu niin, että ruudun takana oli putkensuu. Ajattelin, että Luu ei tajua mennä putkeen edes silloin, kun pitäisi, koska vastaavissa merkkitreeneissäkin merkillemeno on aina vahvempi. Mutta hyvin se kuunteli ja meni epäröimättä putkeen tai ruutuun. Merkillä vaan ensin vähän takelteli ja ruudussa meni alkuun ihan reilusti takaa yli. Ensimmäinen korjaantui rakentavalla palautteella ja toinen yhdellä pysäytyksellä ennen ruutua :)

Lisäksi tehtiin ainakin vielä sitä ruudun merkkiä erikseen. Ehkä jotain muutakin, mutta en muista enää.

Tiistaina Luulla ja Nipsulla oli fyssariaika Elinalla. Aika jumissa molemmat, kuten arvasinkin. Sen jälkeen onkin sitten lepäilty lauantaihin asti.