Maanantaina valkkuryhmätokoiltiin Loukonlahdessa kuurosateessa. Meitä oli vain neljä ja Maija ja Sanna olivat aloittaneet jo aikaisemmin, joten selvittiin kyllä nopeasti.

Luu aloitti ohjatulla, teemana se vasemman nosto... Mikä ei ehkä ollut paras idea melkein viikon totaalisen treenitauon jälkeen. Oli koiranen vähän kierroksilla. Merkit oli hyviä, kerran meinasi jäädä inasen vajaaksi, muuten meni reippaasti suoraan taakse. Niitä palkkasin ensin pari. Vasenta ei malttanut millään kiertää, vaikka annoin lisäkäskyn. Kaksi onnistunutta ja kolme tai neljä mokaa. Näitä pitää nyt niin hinkata. Jotenkin vaan turhauttavaa, kun treenattiin tätä ihan urakalla joskus keväällä ja saatiin toimimaan. Nyt sama show alusta...

Sitten tunnari perään. Menin n. puolimatkaan ja lähdin peruuttamaan, kun Luu oli kapuloilla. Tämä oli hyvä, Luu oli kapuloilla rauhallinen, mutta ei varmistellut eikä kaarrellut ylimääräisiä. Kehut ja palkka eteentulosta, pakittamalla sain tuontiin jopa muutaman laukka-askeleen.

Kaukoja alun liikkuroinnilla ja palkkailemalla yksittäisistä vaihdoista. Ensin palkkasin pelkän jätön. M-I oli nihkeä ja S-I:ssa siirsi sitkeästi sitä vasenta takajalkaa.

Lopuksi seuraamispätkiä, Kati ja Sanna häiriköivät pienesti lähinnä käskyillä ja huuteluilla. Reagoi joihinkin huuteluihin, mm. niiasi yhdellä "downilla", mutta ihan kivasti. Pari kertaa lähti keulimaan, tod.näk. koska treenitauko ja häiriöt.