Lokakuu! Ja aika laiska treeniviikko. Luulla oli pelkkää lomaa.

Tiistaina 3.10. jäin agikoulutuksen jälkeen tekemään Syyn kanssa tokoa ja agia. Ei mitään muistiinpanoja tai muistikuvia kummastakaan.

Torstaina alkoi meidän talven ainoa vakkaritreenivuoro :) Jatkettiin tokoja samalla "pentu"ryhmällä kuin viime talvenakin. Tällä ekalla kerralla oltiin tosin Lotan kanssa kaksin. Syyn treeniä tuli pitkästä aikaa videollekin. Siinähän ne näkyy melkein kaikki jutut, mitä tällä hetkellä tehdään :D

Jäätiin myös hetkeksi aksailemaan. Tehtiin vähän irtoamisen ja kokoamisen erottelua hyppysuoralla. Jaksan aina ihastella, miten ihanan helposti Syy kääntyy tätiinsä verrattuna :D Lisäksi puomijuttuja ja keinun paukuttelua.

Myös lauantaina Syylle sekä agia että tokoa, Katin ja Tarmon kanssa. Kentällä oli mun perjantaisen koulutuksen rata ja tehtiin siitä pätkiä Syyn kanssa. Putkijutut olivat tänään tosi vaikeita, ei oikein onnistunut putkesta putkeen -irtoaminen eikä pimeä kulma. Ja kun joku ei onnistu, menee hermo! Syyllä siis :D

Tokossa saatiin kaukoissa esiin vähän parempaa mielentilaa, ne ovat olleet tosi vaikeita. Muuten Syyssä alkoi näkyä pieni väsymys, seuraaminen oli taas selvästi huonompaa. Kokeiltiin myös jo ihan pienesti yhdistellä tehtäviä, eli palkka ei lentänytkään ekasta käskystä.