Käytiin hallilla. Nipsu teki kaksi settiä puomia ja Luu välissä lähtökuvioita.

Ensin Nipsun kanssa sitä pelkkää alastulolle sivusta menoa. Onnistui jo mun liikkeen kanssa ja etupalkalla, joten edistystä. Toisella kiekalla se sitten pysähtyi ensimmäistä kertaa koko puomilla! Ei toki joka kerta, mutta lopuksi jo muutaman putkeenkin :) Tämä onnistui etupalkalla (ensin ilman, jolloin kääntyi mua kohti, mutta tavallaan pysähtyi...) ja niin, että jäin itse taakse. Muutaman askeleen pystyin varovasti liikkumaan perään, joten ihan ei päästy vielä vedättämään. Vauhti ja asenne olivat vielä hyviä. Välillä pysähtyi vasta maahan, mutta palkkasin nekin. Mieluummin vähän pitkäksi kuin vajaaksi :)

Luulle rakensin HSKH:n kisojen ekan radan alun ja kehittelin näille neljälle hypylle pari muutakin kuviota. Treenattiin siis alkuja. Nää on ollut treenilistalla pitkään, mutta ollaan omatoimitreenattu aksaa viime aikoina niin vähän, että on jääneet. Mutta erittäin hyödyllistä ja tarpeellista, täytyy yrittää ottaa ihan tavaksi. Samalla saa treenattua lähtöjäkin. Niissä pysyy kyllä nyt uskomattoman hyvin, vaikka tämmöisessä treenissä tulee miljoona toistoa. Pahin, mitä teki, oli toisen tassun asennon korjaaminen. Puutuin toki sitkeästi näihinkin.

Se kisa-alku saatiin onnistumaan vastakäännöksellä, pakkovalssilla ja ihan vaan kakkoselle tönäisemällä. Ainut ongelma oli, etten ikinä ehtinyt kolmoselle ajoissa. Kivasti pysyi silti rima, vaikken ehtinyt näyttää käännöstä ajoissa ja Luu lenteli. Oli varmaan hypyt jotenkin eri kulmissa, kun tuntui erilaiselta.

Toisessa versiossa kakkonen ja kolmonen mentiin takaa. Tein takaakierto-päällejuoksun sekä liikkeellä linjaamalla, että valmiina kakkosen luota törkkäämällä. Nääkin ok molemmat. Olen kyllä miettinyt, että Luun kanssa voisi opetella tekemään liikkeestä lähtöjä. Luulen, että ne sopisivat sille, kun ei tulisi sitä mun paikallaan pönötystä ja vaikeaa liikkeellelähtöä. (Kun lähden sinkoamaan liikkeelle, se vaan ryysii perään eikä taatusti tule ohjauksiin.) Jarrutkin voisi toimia alussa paremmin, koska Luu reagoi liikkeen rytmitykseen tosi hyvin.

Vika versio olikin ihan mahdoton. Kakkoselle tultiin viistosti takaakiertoon ja sitten piti kääntyä 90 astetta. Nää on ehkä vaikeimpia hyppyjä saada Luu kääntymään. Nyt se valui iloisesti mun selän taakse, enkä päässyt mitenkään järkevästi ohjaamaan jatkoa. Koitin flippiä ja ihan vaan vetoa, mutta ei mitään toivoa. Valssi ja leikkaus onnistuivat kerran sinne päin, hirveillä ylimääräisillä mutkilla.