Viikko 11 aloitettiin tiistaina rally-tokotreeneillä! :D Oltiin ihan sovittu kimppatreenit Maijun kanssa! Kiitos Maijulle treeniseurasta ja sääntöopeista!

Rakennettiin joku lyhyt radanpätkä kylttitelineistä. Treenattiin Syyn kanssa ensin temppuja erikseen ja sitten sitä ratasuoritusta. Ihan hyvin meni. Muutamat tehtävät vaativat kyllä vielä vahvistusta.

Lisäksi Syy teki mattotreeniä (maassa) ja Luukin sai höntsäillä jotain aivotonta.

Torstaina oli sitten Syyn tokotreenit. Kaukoissa testattiin namia takapalkkana. En ihan vielä tiedä, toimiiko tämä vai ei. Ainakin pitää varioida palkkaustapaa. Pitoa tehtiin helpon kautta palkkaillen. Motivaatio on siinä taas parempi, mutta vastapainona pitäisi saada rauhaa asentoon... Vaikeaa on! Lisäksi tehtiin ainakin hyppyä, seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa ja sitä kiertoa. Viimeksimainittukin oli taas vaikeaa...

Perjantai-ilta kului Iitan ja Leevin tukiepiksissä talkoillen. Meinasin ensin ilmoittaa Syynkin, mutta oli ehkä kuitenkin leppoisampaa keskittyä pelkkään talkoiluun. Eikä radoissakaan oikein ollut sen osaamistasolle passelia.

Lauantaina käytiin hallilla lähinnä tokoilemassa. Oli kisat samaan aikaan, mutta onneksi vain yhdellä kentällä. Onnistuin sopivasti bongaamaan Katin ja Tarmon nollaradankin :)

Luu treenasi eteenmenohaastetta. Ensin tehtiin kaukoja oletetussa ruudun ympyrässä. Sitten lähetin ruutuun samaisesta ympyrästä. Tätä vähän enemmänkin, kun jäi ruudussa ensin turhan eteen. Sitten eteenemenoa keskemmällä kenttää. Nää on vaikeita, kun ihan liikaa tulee tehtyä pikkukentällä reunassa. Lisäksi ohjatun osia erikseen, palautuksia ja merkkiä ihan palkkaillen.

Syy teki pitoa, seuraamista, sivulletuloja ja kiertoa. Kiertoa tehtiin lelun kanssa. Ensin fokusointitreeniä pelkälle lelulle (näissä ei mitään ongelmaa) ja sitten lelu tolpan taakse. Nää taisi olla ihan ok. Syy teki vielä vinokeppejä. Kuutta vain, kun ne oli pakattu taas maailman vaikeimpaan paikkaan, eikä aika riittänyt molempien esiin saamiseen... Ei meinannut sujua tänään.