Vappupäivänä kisattiin kotikisoissa. Nipsukin palasi pitkältä kisatauoltaan! Oli kaikin puolin kivat kisat, mutta tuloksissa se ei vaan näkynyt.

Ensin mentiin minien agilityrata, joka oli Johannan käsialaa. Ekat kuusi estettä meni ihan kivasti :D Sitten levisi puomin kontaktista eteenpäin. Ei ollut kyllä taas aikomustakaan mihinkään pysäytyskontakteihin... :D Keinun jälkeen Nipsu rallatti vielä pari ylimääräistä hyppyä. Taisi olla hubaa!

Nipsu A

Sitten Saviojan hyppäri. Joka näytti harvinaisen tutulta ja paljastuikin viime Riman kisojen peilikuvaksi! Vähän oli linjat erilaiset ja pari kohtaa piti ohjata eri tavalla, mutta oli hauska päästä yrittämään revanssia. Ja olihan se hauska rata! Nipsun kanssa kulki kivasti, mutta jostain syystä kolmosrima tuli alas :/ Sama tulos siis kuin Luulla Rimalla. Paitsi Nipsu ei ollut nopein, vaan jäi Tillystä vajaa pari kymmenystä. Hyvin se kyllä nyt tuntui kulkevan!

Nipsu B

Sitten Luun kanssa aksaradalle. Tämä selvitettiin oikein mainiosti, paitsi että ylläripylläri yksi rima alas :p Nyt oli selkeä syykin, kun aloin käännöksessä vähän panikoida linjan leviämistä pituudelle. Treenattiin sitten keinulla ja aalla pysymistä.

Luu A

Hyppärillä ei sitten auttanut, että oltiin päästy jo tekemään melkein samaa, vaan hyllytettiin alun putkiansaan! Viimeksi tippunut rima pysyi nyt, mutta yksi toinen tippui sen sijaan, eli ei se puhdas olisi ollut muutenkaan.

Luu B