Katilta tuli aamulla ilmoitusluontoinen viesti, että on poikien kanssa Pirkkahallilla yhdentoista aikaan. Mä sitten sattumalta änkesin sinne samaan aikaan ;) Ei ollut ihan yhtä hieno ilma kuin eilen. Ensin satoi jäistä tihkua, lopulta räntää.

Luun piti aloittaa liikkuroidulla seuraamisella, mutta ei siitä tullut mitään. Luu oli jotenkin vähän kuutamolla, ja lisäksi silmiin satoi häiritsevästi semmoista jäätävää tihkua. Tein sitten vaan ihan lyhyen pätkän ja palkkasin, kun Luu pystyi jotenkin tekemään. En jaksanut edes kunnolla hermostua sille, se oli niin koominen.

Sitten piti kokeilla, toimisiko liikkeestä istuminen tälleen tauon jälkeen. No ei toiminut. Oikein mitenkään päin :D Voi jessus sitä touhua. Sainpa palkattua lopulta edes jostain.

Ja hyvin jatkui, luoksetulolla. Luu ei reagoinut maahanmenkäskyyn yhtään mitenkään. Paitsi jollain neljännellä käskyllä. Sitten ihan hyvin. Stoppi olisi voinut olla perempi, mutta kelvollinen yritys. Toinen perään läpijuoksuna. Taas piti vääntää maahanmenon kanssa. Ihme touhua.

Loput jutut alkoivat sitten sujua normaalilla asenteella. Tunnari oli edelleen tosi hyvä. Vähän lennätti tassulla jotain kapulaa, mutta otti oman taas heti sille osuttuaan. Täytyy tarkkailla noita kapuloille menoja, kun välimatkaa ja vauhtia tulee lisää. Yksi tuontikin tunnarilla. Jäi eteentulossa aika kauas, mutta keskittyi hyvin olemaan purematta.

Ruutua kaksi toistoa. Ruutu oli samassa paikassa kuin eilen. Otin ilman näyttöä, hyvin löytyi. Paikat oli aika takana, mutta sisällä. Oma etäisyyteni oli ainakin viitisen metriä ruudusta. Tätä uskaltaa varmaan pidentää jo reilusti.

Viimeiseksi ohjatun suuntia Luun vanhoilla pallo-köysinaruleluilla, joissa ei ole enää palloja. Mieluisia olivat silti. Molemmat suunnat kertaalleen, ihan hyvin.

Tuittu meni kerran ruutuun. Ja osasi, ilman näyttämistä! Tuittu teki myös luoksetulon, jossa oli taas kaikenlaista. Ei pystynyt pysymään maassa, touhuili seisomisen jälkeen ja vitkutteli maahanmenoa.

Parasta Tuitusta oli ehkä, että Svantekin oli päässyt mukaan <3 Svantellakin näytti olevan aika hienoa, kun se pääsi treenailemaan. Symppis pappa.