Koirilla on ollut tänään tylsä päivä, joten illalla oli pakko käydä jotain pientä väsäämässä. Just ehdittiin treenata, kun kentältä sammui valot ;)

Luu teki ensin seuraamista. Oli vähän ylivirittynyttä, mutta reagoi kyllä hyvin huomautuksiin ja tasaantui. Palkka vasta siirtymästä.

Idaria tehtiin vähän enemmän kuin piti, kun siinä ilmeni ennakointia sekä seuraamaan tulossa että yhdessä omatoimisessa seisomisessa. Muuten asennot oikein ja ihan hyvin. Palkat taas siirtymistä, paitsi joistain asennoista namia.

Luoksetulo kokonaisuutena. Seisomiseen vartaloapu, hyvin. Myös maahan ok ja vauhti ihan reipas joka välissä. Eteen inasen vinoon ja sivulle vajaa, joten otettiin koko loppua uudestaan.

Yksi stoppi puunkierrosta ilman vartaloapua. Hyvä.

Kaukojen tekniikkaa läheltä. Ei olisi pitänyt edes yrittää, viretila oli ihan liian korkea järkeviin seiso-istu-vaihtoihin. Muut ok, varsinkin maasta istumisen teki hyvin.

Tuittua palkkailin sivulletuloista ja se tarjoilikin niitä erittäin tärkeänä ;) Liikkeistä tehtiin vähän seuraamista, luoksetulojuttuja puunkierrolla, kaukoja ja liikkeestä istumista (joka oli ihan hukassa!). Tuittukin oli aika täpinöissään. Tämmöinen päivä tänään :)