ÄSKK:n kisoihin pitää mennä aina kuin pääsee, jo ihan pikkuseuran kannatuksenkin vuoksi. Helatorstaina päästiin Luun kanssa pöllyttämään kevään ekat hiekat Markon radoille. Pientä huolimattomuutta oli havaittavissa, mutta päästiin sentään kaikki radat jotenkin maaliin asti.

Hyppärillä rimat oli 40 cm... :o Niillä pääsee kovaa. Tää rata levisi eniten. Pari takaakiertoa plörinäksi, ja kepeillä ei ensin minkäänlaista yritystä osua avokulmaan. Tää on kyllä aika raivostuttavaa, kun ei kisavireessä viitsi yhtään katsoa.

Ekalla aksaradalla Luu raivosi alun pakkovalssissa riman alas. Samoin aalta vitonen... Muuten sitten ihan kiltisti, tuli jopa huudolla pois putkelta, jonne vähän vaan meinasi mennä :) Tuloksilla ei juhlittu, joten päästiin kympillä kakkospallille ja palkinnoille.

Vika rata tuntui ehkä parhaalta, vaikka 15 virhettä sieltä kerättiinkin. Aalta taas vitonen, samoin puomilta :p Ei ookaan varmaan ikinä tullut kolmea kontaktivirhettä samoissa kisoissa :o Lisäksi yksi kielto ja toinenkin melkein. Oma askel hyytyi lopussa ihan täysin, on se hiekka vaan itsellekin hitaampi kipittää. Tälläkin oltiin toisia, joten tuli sentään kotiinviemisiä :D

Radat

Ja mikä säkä, että ekoissa ulkokisoissa on ihan täydellinen kesäkeli! <3 Luu sai käydä heittämässä talviturkinkin sen kunniaksi.