Viikko on lepäilty, kun ohjaaja on ollut flunssassa, eikä treenipakkoakaan ole ollut. Eilen sitten oli "pakko" käydä vähän aksaamassa, että oli edes jotain tehtynä ennen sunnuntain kisoja.

Reetta oli koutsannut tehoryhmille samaa rataa, kuin tein Nipsun kanssa viimeksi valkussa. Pääsin siis testaamaan samaa Luun kanssa. Hyvin silloin kyllä arvelin, että se ei ihan ollut Luun juttu... Tein pätkissä ja palkkailin paljon (toiveena saada koira purkamaan itseään), mutta parin pätkän kanssa oli pakko luovuttaa. Ei vaan mitään keinoja selvitä. Ja parin muunkin pätkän kanssa oli tekemistä.

Yhdessä päällejuoksussa roiski rimaa ihan urakalla (ellen ohjannut täydellisen ajoissa), mutta muuten pysyi kivasti. Myös kontaktit (aa, puomi) oli ok ja kepit kepitti loppuun miten vain. Vaikka mm. häiriköin törmäämällä putkeen kesken :D Ei ollut myös ihan hullun raivokas, vaikka kovaa ja korkealta vetikin mutkia suoraksi.

Aksaa pitäisi kyllä treenata enemmän, tuntuu, etten osaa enää mitään :/ Puuttuu semmoinen tuntuma koko hommaan ja varsinkin Luun kanssa kaikki on tosi vaikeaa.