Tänään olikin varmaan viikon ainoat tokon ryhmätreenit, kun perjantaina ei päästä. Kuokittiin tavoiteryhmässä ja treenattiin Eteläpuistossa Miinun, Sannan ja Lilin kera. Tuittukin kerkesi ennen treenejä tehdä vähän seuruuta ja tolpankiertoja. Kovin oli tomerana taas :)

Luu teki ekassa setissä liikkurin kera idarin, ohjattua, tunnarin ja kaukoja. Idari ihan kisamaisesti ja niin, että Miinu päätti järjestyksen. Se oli I-M-S. Kaikki asennot oikein. Istumisessa toki apu. Seisomisessa teki kuulemma aavistuksenomaisen niiauksen.

Ohjattua ensin merkkiä palkaten. Ekan jätti vähän vajaaksi, seuraavat parempia. Meni ihan ok myös sen jälkeen, kun Miinu kävi kävelemässä uudestaan. Lopulta sai hakea, ensin oikea, sitten vasen. Reunimmaiset kapulat n. viiden metrin syvyydessä. Rumat nostot molemmilla. Nämä menee kyllä treeniin, ehkä heti ensi viikolla. Otin luovutukseen asti. Oikealta jäi vähän vinoon, suoristin käskyllä. Vasemmalta paremmin.

Tunnari ihan normaalisti, rivi. Ei mitään ongelmia.

Kaukojen aloituksia. Nousun sijaan yritin laittaa Luuta peruuttamaan, mutta se olikin tosi vaikeaa :D Hiukan urautunut tapaus jo alle 2-vuotiaana... Tämä otetaan kyllä projektiksi. Vähän peruuttelua ja parit vaihdot myös epävirallisesti.

Molemmat paikallaolot tehtiin minuutin mittaisina. Istumisessa ei mitään. Makuussa jäi vähän mutkalle, muuten ok.

Lopuksi tehtiin vielä kolmen koiran voimin yhtäaikaa. Luu teki hyppynoutoa ja ruudun loppua (ilman ruutua). Tein hypyn kanssa nyt samaa hetsausta kapulalle ja toimi tosi hyvin. Luu suorastaan villiintyi ja alkoi tehdä ihan omiaan... Mutta siis nosti hyvin, eikä kalisuttanut ollenkaan. Vikan tein niin, että Luu istui sivulla kun heitin, mutta otin sitä vähän niskasta kiinni ennen kuin päästin hakemaan. Tämäkin toimi :) Pitkästä aikaa positiivinen fiilis tuosta metallista. Ehkä se siitä vielä!

Sitten vielä sitä seuraamaan tuloa siltä vaikeammalta puolelta. Tietenkin osasi nyt joka kerta tulla oikein, vaikka en edes kääntänyt päätä avuksi.