Kauan ei viikonlopun juhlahumussa leijailtu, vaan treeneihin palattiin heti sunnuntai-iltana. EVL-liikkeiden parissa totta kai ;)

Unohtui muuten kirjata lauantai-illankin treenit. Kevyet kenraalit piti tehdä iltalenkin yhteydessä Suolijärven nurtseilla. Mitään isompaa en viitsinyt tehdä, ettei Luu väsytä itseään. Heh. Ei vais, en jaksanut roudata mitään vermeitä mukaan.

Luu teki seuraamispätkiä, pysähdyksiä, käännöksiä ja täyskäännöksestä pysähdyksiä. Ihan ok sujuivat nämä.

Yksi liikkeestä istuminen vartaloavulla. Se oli hyvä, joten jätettiin siihen ja ohjaaja jatkoi mielikuvaharjoitellen.

Kaukoja. Ekoja vaihtoja kisaetäisyydellä ja tekniikkaa lähempää. En enää edes muista, miten meni. Samapa tuo, nää on niin vaiheessa joka kantilta.

Tuittu teki myös seuraamista ja kaukoja. Se oli ihan hulluna. Kaukoissa ehti peruutella ja tehdä kolme vaihtoa siinä ajassa, kun pyysin siltä yhtä.

Sunnuntai-iltana sitten kunnon treenit Valkeakoskella. Seurana Kati, Anne, Taina, Mari ja Lotta. Puolet I-pentueestakin siis paikalla, melkein kuin pentutreffit :)

Luu teki ensin seuraamista idarissa. Lähinnä treenasin omaa kävelyäni ja sopivaa reippautta käännöksiin. Niissä Luu meinasi istua, myös oikealle käännöksessä. Kun yritin kävellä käännökset läpi, tuli paremmin. Sitten katsottiin sivuaskelia vasemmalle. Näissä musta tuntuu, ettei Luu lähde yhtään väistämään, vaan joudun työntämään sitä sivuun. Nää paranivat ihan sillä, että tein pidempää pätkää ja palkkasin liikkeestä, en perusasennosta. Viimeisellä Luu nousi jo, kun lähdin siirtämään jalkaa. Näitä siis jatketaan.

Muutamia jääviä sekaisin, hillumisesta ja epävirallisesta seuruusta. Ekan seisomisen istui, muuten teki oikein. Yllättävän hyvin siis! Seisominen on vaan niin inhottava, kun en taas voinut yhtään katsoa Luuta. Ja kun en voi katsoa, mulla on epävarma olo, mikä taas varmasti heijastuu omaan toimintaankin. Pitää vaan tehdä apusilmien kanssa.

Sitten ohjattua. Ekaa kertaa laitettiin keskikapulakin. Haettavat kuitenkin vielä merkin linjassa. Ja vein Luun merkille. Ensin oikea, sitten vasen niin, että oikea kapula vaan palautettiin paikalleen. Nää meni hyvin, paitsi kapuloita ei malttanut nostaa oikein.

Muutama toisto merkille menoa, ihan hyvin. Vähän pelottavan lähelle menee, mutta ei kyllä koske, joten hyvä näin. Tähän pitää vaan alkaa liittää kapuloita/häiriöitä.

Lopuksi mentiin ruutuun merkiltä. Ensin oikealle. Tää oli aika hyvä. Luulla ei ollut hajuakaan, minne on menossa, mutta lähti oikeaan suuntaan ja bongasi ruudun matkalla! Sai siis hyvän vahvistuksen, kun vaan lähti lähetyksen suuntaan :) Toinen vielä toisesta suunnasta. Nyt tiesi jo, mitä tehdä, joten meni ilman epäröintejä. Ihan hyvät paikat molemmissa menoissa.

Ruudun suhteen olen ihan toiveikas. Ohjattu on eniten levällään, joten sitä pitää treenata ahkerasti. Helpot osuudet ovat edistyneet hyvin, mutta yhtään ei tiedä, mitä tapahtuu, kun yritetään yhdistää merkki ja kapulat. Idari tulee varmaan olemaan vaikea, joten jäävien sekoittamista pitää tehdä paljon. Paikkaistuminen pitäisi sujua, kop kop. Ja muuta kovin erilaista ei eeveeällässä sitten tulekaan, mutta toki niissä tutuissakin jutuissa on vielä kovasti työtä. Luoksetulo, huoh... Kaukot, iso huoh...