Nappasin koko revohkan autoon mukaan, kun kävin asioilla ja ynnättiin samaan reissuun pikkulenkki (ja vähän ylämäkiperuutteluja) laskettelurinteellä, tokotreenit "vieraalla" kentällä ja lyhyt jäähdyttelylenkki kentän lähistöllä. Nyt on rentoa porukkaa pitkin lattioita, vaihtelu väsyttää ;)

Luu teki kaksi kierrosta ja kääpiöt siinä välissä. Luu aloitti kaukoilla. Lähinnä tekniikkaa läheltä, mutta alkuun ekat nousut kaukaa. Ne ok. Seiso-istua en vaan nyt saa semmoiseksi kuin haluan. Läheltä tehtynä ei liiku, mutta on niin pomppiva, että sitten saattaa ihan yhtä hyvin liikkua eteen :( Myös S-M saisi olla hallitumpi.

Sitten hinkattiin hetki niitä luoksetulostoppeja. Ensin yksi kierrätyksestä aika lyhellä matkalla, se tosi hyvä. Jätettynä vaihtelevia matkoja. Pari kertaa teki hyvin kunnon lukkojarrutuksella, kun väli oli n. 15 m ja stoppasin puoliväliin, mutta mitään johdonmukaista edistymistä näissä ei ole näkyvissä.

Seuraamisessa ensin muutama pätkä normikäyntiä, joka tasaantui kivaksi parista huomautuksesta. Olen alkanut saada painamistakin pois huomautuksella! Korjaa kiltisti paikkaa taaksepäin ja muuttuu korrektimmaksi. Sitten keskityttiin juoksukäännöksiin. Vasemmalle ne on huonoja, kun Luu tykkää muutenkin lintsailla takapään käytössä. Oikealle käännöksessä ja täyskäännöksessä taas leviää helposti. Tein näitä kaikkia käännöspysähdyksinä.

Sitten Luu tauolle ja Tuittu kehiin. Alkuun sivulletulojen tarjoilua ja seuruupätkiä. Seuraamisessa jäi ensin haahuamaan, mutta palautteesta skarppasi. Hommia pitää tehdä, vaikka kuinka höntsäiltäisiin! :) Tuittu teki noudon Luun ohjatulla. Kolmannella tai neljännellä kerralla malttoi odottaa noutokäskyäkin :D Sitten heittelin vapaamuotoisesti Luun (keskikokoista) metallia ja sain tuomaan sitäkin...! Nosti ja piti jopa kohtuullisesti, mutta sivulletulo oli hirmuisen vaikeaa. Tuittua ällöttää metalli muutenkin, joten sille ison kapulan kantaminen vajaalla hammaskalustolla on kuitenkin ihan kiitettävä suoritus :) Loppuun tehtiin vielä tunnari, joka meni ekalla toistolla ihan hölmöilyksi. Nosti oman, mutta ei voinut lähteä tuomaan. Uusinnalla teki ihan hyvin.

Nipander jatkoi sivulletulo- ja seuruuharjoituksia. Tuli sivulle säkällä muutaman kerran melkein ilman apuja. Seuraamisessa edistää kauniisti :D Tehtiin myös maahanmenoja, jotka ovat hitaita kaikista mahdollisista avuista huolimatta.

Luu keskittyi toisella kierroksella noutoihin. Ensin tunnari. Kapulat rivissä. Lähdin peruuttamaan, muuten ihan normi. Teki hyvin ja nopsaan.

Ohjatussa merkkiä ja nostoja. Laitoin kapulat vajaaseen syvyyteen, joten vasemman nosto oli tavallistakin vaikeampi, kun piti kiertää jyrkempään. Merkit ihan ok, palkkailin välillä peräänjuoksemalla. Paikasta ei olla viime aikoina nillitetty ja se jääkin helposti vinoksi. Hyvin on kuitenkin oikea asento muistissa, sillä korjaa aika hyvin. Voisi näitäkin muistutella jossain välissä, ettei mene ihan onnettomaksi. Ekalla vasemman haulla annoin muistutuskäskyn, hyvin kiersi taakse. Oikealle meni ensin keskikapulalle ja ehti nostaakin sen topin karjumisesta huolimatta...! Uusinnalla ok. Vasen vielä kerran uudestaan ilman muistutuskäskyä, tosi nätti nosto!

Loppuhuipennuksena metallia. Palautusasentoja maalinkierrosta. Eka ihan ok, tokalla jäi vinoon. Hinkutettiin suoruutta pari kertaa läheltä, sitten uudestaan kierron kautta, jolloin teki hyvin.