Viikonloppuna piti treenata tokoa, mutta treenattiinkin vähän fysiikkaa :D Osallistuttiin porukalla Sporttistartti-etävalmennukseen, ja koska aloitettiin viikko myöhässä, niin tempaistiin sitten järkevästi sekä alkutesti että kaksi ekaa treeniä lauantaina ja sunnuntaina. Kun alla on lähinnä taukoa kaikesta vastaavasta treenistä, niin lopputulos on helppo arvata. Sekä la että su raahauduin vielä urhoollisesti metsälenkille. Sunnuntaina neljään kilometriin kului puolitoista tuntia.

Maanantai oli pahin ja koirat saivat lenkkeilystä välipäivän. Pelkät korttelinkierrotkin olivat yhtä tuskaa ja teiniapinan hihnassa kiskominen sai melkein itkemään :D Illalla raahasin jalkani ja Luun kuitenkin koulun pihalle tokoilemaan. Tehtiin lähinnä sivulletuloja ja noudon palautuksia. Niissä ei tarvitse itse liikkua.

Tehtiin ensin sivulletuloja ja kapulantuonteja tekniikkatreeninä. Sain näihin nyt namikädestä luopumisella tosi kivaa asennetta :) Kapulan kanssa vähän huonompia vielä, mutta kuitenkin. Palautuksia myös niin, että nappasi kapulan matkalta.

Ohjatusta ensin merkille hullutusta ja sitten molempien puolien noudot. Näissä taas vähän nihkeämmät palautukset, mutta hyvä fiilis kuitenkin.

Tunnarissa kokonaista ja pelkkää palautusta. Kokonaisissa hidasti ja kaarsi enemmän, joten pitää vielä vahvistaa pelkkää palautusta. Yhdessä haistelussa ohitti ekana olleen oman, muuten ok.

Luoksetulosta suoraa ja pelkkää stoppia, jossa teputti ensin aika paljon. Parani vähän. Suorassa kokeilin lelua kädessä, mutta luuli sitä ensin vissiin vauhtipalkaksi ja juoksi ohi :D Tuli sitten sivulle, mutta lelu jähmetti sen verran, että ehkä en ala tätä työstää, kun namikin toimii. Loppuun kokonaisuus.

Syyn kanssa en jaksanut enää lähteä ulos treenaamaan, kun se olisi vaatinut taas niin paljon lisää rappusissa ramppaamista :D Se on tehnyt sisällä sivulletuloja, kaukoja, kapulahommia ja vähän tunnarikokeilujakin. Vire kotitreeneissä on alkanut nousta ja välillä hommassa alkaa näkyä jo sellaista intensiivisyyttä, mitä olen huithapelin höntsäilyihin kaivannut :) Hyvä siitä vielä tulee!