Viime viikon keskiviikkona vietettiin kunnon treeni-ilta.

Ensin tokoiltiin Riitan kanssa.

Luu aloitti ruutujutuilla. Eteenmenossa kaarsi nyt oikealle kohti nurkkaa, kävin lopulta näyttämässä paikan. Ruutuunmenossa oli vaihteeksi ohjuri (tunnarilaatikko) ja kiersi sen ensin väärältä puolelta. Täytyy tätäkin taas muistutella.

Tunnarissa taas vähän levoton haistelu, taisi vähän nappaista jotain väärääkin.

Kaukoja. Pientä säätöä taas toisen takajalan kanssa, mutta asenne pysyi ihan kivana.

Ohjatussa keskityttiin alkuun. Kapulat oli nyt ihan normisti ja pysäytin nostossa.

Syy teki vain kehäänmenoa ja pari siirtymää, nyt ihan liikkuroituna. Muutaman kerran piti palata takaisin, mutta sai se ideasta kiinni.

Lisäksi sai juosta ruutuun lelulle.

Olin varannut heti perään puolen tunnin aksavuoron. Luun kanssa tehtiin puomia, koska sitä ei ollut luvassa illan radalla. Tein eri variaatioita oman liikkeen kanssa ja näistä löytyikin treenattavaa :) Palkka taas vasta puomin edessä olevasta hypystä.

Syyn kanssa tehtiin vinohyppy-suorahkoa. Sujui yllättävän hyvin! Lisäksi taas wrappeja, joista "takaa" oli vaikeampi. Lähtöjä pitäisi jaksaa treenata erikseen!

Sitten lenkille ja vielä Luun valkkuaksoihin. Teemana oli japseja ja leijeröintiä. Leijeröinnit Luun kanssa sujuu, kun annan mennä vaan :) Mutta ne japsit... Ekaan kohtaan saatiin menemään hyvin, mutta toiseen kohtaan tuplajapsi ei onnistunut mitenkään. Tässä ongelmat lähtivät toki jo keskihypyltä, josta ei saatu Luuta kääntymään. Ja kun jouduin kalastelemaan sitä, en vaan saanut japsia ajoitettua. Pakkovalssilla sama toimi sitten hyvin. Tehtiinpä loppuun vielä koko rata nollana :) Tosi kiva ja vauhdikas rata!