Perfektionistin painajainen tämä, kun on jäänyt blogi päivittämättä. Koska jos kirjaa kaikki treenit blogiin, niin sitten kirjaa kaikki treenit blogiin. Ja sitten kun on treenannut vähän silleen ja tälleen ilman paperille kirjoitettua suunnitelmaa, niin on aika vaikea muistaa, mitä on treenannut. Päivämäärät on sentään kalenterissa :p

Jäätiin varmaan sunnuntaihin 5.7... Silloin tokoiltiin Maijun kanssa Härmälänpuistossa. Näistä treeneistä muistan takkuisuuden, mikään ei oikein sujunut eikä tuntunut hyvältä.

Tehtiin ainakin luoksetuloa, jossa en saanut Luuta stoppaamaan kunnolla millään. Siis en myöskään kierrolla ja avuilla. Plääh. Annettiin siis olla :D

Idariakin tehtiin ehkä. Siinä ei virheitä, mutta tuntui vaan huonolta ja nihkeältä.

Toisessa setissä tehtiin vielä jotain, mutta en kyllä yhtään muista mitä. Tunnaria varmaan ainakin.

Maanantaina 6.7. treenattiin sitten valkun kanssa. Piti käydä metsälenkilläkin Maijun kanssa, mutta mulla jäi taas leipomiset niin viime tippaan, että just ja just ehdin treeneihin. Vietiin siis Luun kanssa vihdoin SM-kakkua :D

Oltiin Hakametsässä siinä puiston hiekkakentällä. Kahdessa ryhmässä, me Hannan ja Tiinan kanssa. Luu teki yhden liikkuroidun setin, jossa oli jotain tokoliikkeitä...

Ainakin tunnaria tehtiin ja Luu toi ekalla väärän. Kapulat oli ringissä ja jotenkin kai hätäisesti vaan nappasi. Uusinnalla sitten ok.

Ohjattua normisetillä, eli palkkaa merkistä ja nosto(t) pysäytyksellä. Tää kai ihan ok.

Hyppy tehtiin nurmikkoreunustalla. Hipaisi kai rimaa menohypyllä...? Muuten ok. Tää uusittiin toki.

Kaukoista tehtiin ekat nousut. Taisi tehdä yhden ihan omatoimisesti, muuten ok.

Ehkä myös idaria ja/tai seuruuta.

Itseksemme tehiin luoksetulon stoppeja kierrolla. Kierrätin kahta lyhtypylvästä (tai puuta, mitä näitä nyt on :D ) kentän eri laidoilla ja palkkasin pysäytykset vauhtipalkkaan. Nyt oli ainakin parempi asenne.

Ruudussa jäi nyt taas vaihtelun vuoksi eteen :p Vähän muistuttelua paikanhakuna lähellä (vaikka nää ei kyllä tunnu auttavan) ja sitten juoksutusta ruudun läpi lelulle. Lopulta taisi mennä paremmin.

Tehtiin vielä niitä kapulannostojakin suoralla. Nää vaatii kyllä treeniä, ei siitä mihinkään pääse... Lyhyellä matkalla ja pienellä vauhdilla on aika ok, mutta.

Seuraavat tokot torstaina 9.7. Oltiin Katin kanssa tuossa meidän lähikentällä. Tästä muistan jo jotain, mutta en ainakaan liikkeiden järkkää...

Luu taisi aloittaa sillä ruudulla. Juoksutin kerran ruudun läpi lelulle, sitten ruutuun (lelu edelleen takana). Nyt meni hyvin! Mukavaa, kun pystyy käyttämään lelupalkkaa noin, kun ei flänkkää eikä himmaa. Täähän on toiminut Luulla merkilläkin kivasti, vaikka onkin vähän tämmöinen "älä kokeile tätä bordercolliella" -juttu :D

Luoksetulossa tehtiin ensin pari stoppia maalinkierrolla, sitten liikkeenä. Vartaloavulla teki nyt ihan siedettävästi. Loppua paristi erikseen, takapalkalla. On tullut paremminkin.

Tunnarissa pitkästä aikaa rivi, oma heti eka vasemmalta. Kävin muistuttamassa aloituspaikasta ennen lähetystä. Teki heti huolellisesti! Ehti kyllä edetä kakkoskapulalle, mutta palasi siitä nostamaan oman.

Sitten tehtiin ehkä myös seuraamista ja ohjattua...? Ja kaukoja....?

Ilman liikkurointia ainakin vähän idaria, jossa teemana on nyt maahanmenon tekniikka. Alkaa jo päästä jyvälle, eli korjaa jossain määrin huonoja. Liikkeenä ei kyllä vielä mene ilman apuja.

Perjantaina 10.7. sitten Maijun kanssa Multisillan kentällä. Alkoi jo vähitellen tuntua, että pääsee taas edes jotenkin tähän lajiin sisään...

Koitettiin vetää pikaisesti, koska seuraavana aamuna oli aikainen lähtö Turkuun ja kaikki tavarat tietty pakkaamatta yms. Yksi liikkuroitu setti.

Idarissa ehdin ensin muistutella maahanmenoa itsekseni, sitten tehtiin liikkeenä. Maahan vikalla sivulla ja ihan hyvin meni, ehkä pienellä avulla. Istuminen kuulemma jotenkin kaksivaiheinen. Mahdollisesti sivuvaikutuksia maahanmenojen palkkailusta. Asentoja ei ole kuitenkaan sotkenut, ihan äärimmäisen harvoin tulee nykyään vääriä. Tämä oli asia, jota ei toki ikinä saisi sanoa ääneen tai kirjoittaa blogiin ;)

Tunnarissa taas rivi, oma nyt toka vasemmalta. Hyvin taas!

Luoksetuloa liikkeenä. Varmaan ensin suora, sitten stoppi avuilla ja palkalla ja sitten vielä muistaakseni kokonainenkin.

Ohjatussa ei kai mitään ihmeellistä, varmaankin merkkipalkkaa ja molempien puolien nostot pysäytyksillä. Aika kaavoihin kangistunutta.

Ilman liikkurointia taisin tehdä vielä ruutua.

Viikonloppu meni aksatessa, mutta tokoiluun palattiin heti maanantaina (13.7.) valkkutreeneissä. Oltiin taas Multsussa. Taas kahdessa porukassa, nyt Maijun ja Miinun kanssa. Luu teki silleen periaatteessa kisamaisehkosti. Ainakin kokonaisuudehkoja. Matkittiin järkkä Ihmeeltä.

Ruudussa palkkasin ensin merkin ja sitten ruudun paikan. Tehtiin kokonaisenakin, siinä paikka ehkä vähän edessä.

Luoksetulo kokonaisena. Ekalla jätöllä takana pöristi just joku mopolla. Odotin, että se häipyy, koska mitään ei kuullut. Käännyin katsomaankin sitä selkäni taakse ja Luu nousi ylös...? Luuli varmaan, että hommat keskeytyi. Uusinnalla saatiin sitten tehtyä. Stoppiin vartaloapu. Oli kuulemma hyvä, se stoppi siis.

Idari taas ok, siis oikeat asennot. Järkkä s-i-m. Seisomisesta musta aavisti seuruuseen, joten istumisessa kävelin ohi hämykäskyllä. Pysyi. Maahan ihan kivasti, siitä nami.

Tokassa setissä kaukot kisamaisesti. Perinteinen järkkä. Liikkui ekassa seiso-istussa. Uusittiin koko homma, sitten ok.

Tunnarissa rivi, oma toinen oikealta. Aloitti jopa oikein, mutta en tiedä, kuinka hyvin tarkisti. Oman nosti kuitenkin hyvin.

Ohjatussa sitten kunnon säädöt. Merkki ja vasen ensin ihan ok. Mutta oikealle mennessä merkkilelu oli jäänyt siihen noutolinjalle. Luu selvästi väisti lelua ja sen seurauksena lähti suuntamaan kapulan sijasta ruutuun. Tehtiin siis samalta merkiltä. Ja toisti vielä mokoma saman! Piti käydä sitten jo lähempänä näyttämässä kapulaa. Lähetin tietty välillä ruutuunkin, jotta saatiin treenistä vähän vaikeampi ;)

Vikana vielä seuruuta ei parhaassa mahdollisessa mielentilassa. Siihen nähden yritti aika kivasti. Pari pientä herpaantumista, mutta pääosin tuntui aika kivalta.