Päivänvaloa ja aurattu pläntti luistinkentän vieressä. Sain vihdoin toteutettua pitkäaikaisen suunnitelman kuvata seuraamista videolle. Tätä pitäisi tehdä vaan paljon useammin, jotta oppisi hahmottamaan, miltä seuraaminen näyttää silloin kun se tuntuu tältä ja tuolta. Tosin tämänpäiväinen todisti, että on mulla siitä joku käsitys. Parhailta tuntuneet pätkät myös näyttivät parhailta, vaikka palkkasin näköjään myös parista rumasta kohdasta.

Videossa on kaikki pätkät, joissa osuttiin linssiin :D

Luu oli levottomampi kuin yleisesti viime aikoina. En tiedä, vaikuttiko siihen esim. eri paikka tai joku oma "jännitys" videokamerasta tms. Se painoi vähän enemmän - tai ei se paina (vaikka videolta välillä siltä näyttää), mutta koskee. Pää heilui varsinkin aluksi enemmän ja Luu myös pompsahteli muutaman kerran. Kerran huomautin keulimisesta. Harmi, kun juuri siinä kohtaa kävellään ulos kuvaruudusta, niin ei näy se reagointi. Yhden pätkän tein lelu taskussa, muut kainalossa.

Mutta tykkään kyllä siitä, että kaikesta hinkkaamisesta ja nillittämisestä huolimatta Luun häntä heiluu koko ajan <3 (Sen näen vain videolta!)

Seuraamisen lisäksi tehtiin vähän merkkitreeniä (koska mulla oli merkki mukana kameran jalustana :D). Laitoin lelun merkin taakse ja juostiin kilpaa. Mun piti ottaa yli puolet etumatkaa, että ehdin ennen Luuta ;) Hyvin oli vauhtia, kun koitin jonkun ilman leluakin.