Elina antoi Luulle treeniluvan jo tälle illalle, mutta levon kannalta ollaan otettu vielä. Pienesti piti kuitenkin käydä tokottamassa, sillä muutaman päivän tokotauon aikana meidän lähinkenttä oli sulanut ihan kokonaan! Suurin osa oli myös lähes kuivaa. Vähänkö siistiä!

Pääasiassa Luu juoksi kenttää ympäri narupallon kanssa. Jotain juttuja tehtiin siinä ohessa.

Nostoja ja pitoa sorvatulla. Palkkasin ensin pari heti nostosta, sitten pidemmän pidon jälkeen. Nyt ei korjannut otetta kertaakaan.

Metallin nostoja koitettiin Marin vinkillä, eli jätin Luun kapulan viereen. Eka toisto olikin tosi hyvä ja aloin heti juhlia. Mutta sen jälkeen tuli virheitä (alkoi kiertää) ja sain lopulta tilanteen niin jumiin, ettei Luu voinut kuin pyöriä kapulan ympärillä ja vinkua. Keskeytin, jos se yritti kiertää, ja jos keskeytin, se yritti sitkeämmin vaan kiertää... Great! :D Sain tilannetta sitten purettua laittamalla kapulan helpompaan asentoon ja vauhtipalkkailin siitä nostoja. Jatkamme mietintöjä ja harjoituksia!

Muutama kauko. Maahanmenot kaukaa ok, istumisissa siirtyi vasen takatassu. Tein niitä sitten ihan lähinkontaktissa tassusta kiinni pitäen. Sen jälkeen oli parempi edestäkin, mutta kaukaa en enää kokeillut. Keskittymistä saattoi auttaa sekin, että hermostuin ihan tosissani noissa läheltä tehdyissä, kun ei kyennyt pysymään seisomisessa, vaan tarjoili asentoja. Kun ei parin korjauksen jälkeen löytynyt malttia, niin piti sanoa vähän rumemmin. Luu melkein järkyttyi ;) Oiskohan se jotenkin herkempänä...? (Juoksua odotellessa...)

Loppuun tunnaria. Kuusi kapulaa, harva rivi, ylimatka. Lähti ekalla muita tavaroita kohti, ei ehkä nähnyt kapuloita heti...? Pysäytin seisomaan ja käskin hetkeksi makoilemaan. Siitä uudella käskyllä meni tosi nätisti kapuloille ja nosti oman heti kohdalla. Toisella meni suoraan kapuloille, mutkitteli taas (!) vähän ja aloitti rivin keskeltä. No, eipä kaartanut taakse. Oma oli kolmas oikealla ja nosti sen nopsaan tarkistamatta riviä kumpaankaan päähän asti, hieno! Molemmat palautukset ihan jees. Työskentely näytti hyvältä!