Tänään treenattiin tunnaria sisällä kevyillä lisähaasteilla. Tavoitteena oli saada Luun toimintaan sitä puuttuvaa varovaisuutta, ja siinä onnistuttiin mainiosti. Sain sen yhdessä vaiheessa jopa jumittamaan ja väistämään kapuloita. Siitä en ole huolissani, Luu kyllä pääsee tuommoisista yli ;)

Rakentelin erilaisia muodostelmia, joissa kapulan nostossa piti olla tarkkana. Viimeinen suoritus oli Luulta jo aika pätevä! Se nuuski ja noukki oman tarkasti muita pystyssä seisovia kapuloita kaatamatta! :) Helpotin treeniä sen verran, että käytin koko ajan samaa omaa. Ei olla ennen tehty näin vaikeita, eikä itse asiassa treenattu edes sisällä, mutta jatkossa voidaan sitten tarpeen mukaan vaikeuttaa vähentämällä hajustusta.

Luu tunaroi

Videosta on pätkitty tuota yhtä kohtaa, jossa se alkoi väistää kapuloita ja tarjosi kaikkea muuta. Tilanne kesti siis oikeasti kauemmin. Mä luulen, että se saattoi oikeasti kuvitella tehneensä oikein, kun nosti huolimattomasti esim. oman viereisen kapulan, ja siksi sen reaktio kieltoihin oli yllättävän voimakas. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin, ja hyvällä säkällä se muistaa jotain jopa ensi kerralla! :)

Tuittu tuli jossain vaiheessa kesken päiväuniensa katsomaan, että mitä kivaa me touhutaan. Sekin pääsi sitten tekemään. Ensimmäisellä yrityksellä se nosteli lähes kaikkia muita kuin omaa, vain yksi väärä jäi oman jälkeen kokeilematta :D Seuraavilla se keskittyi kameramiehen hommiin... Tiputti kameran korokkeena toimineen kirjan päältä ja sääti kamerakulmaa tomerasti mieleisekseen. Tunnarikin alkoi lopulta sujua, kun kuvakulmat oli saatu kohdilleen ;) Viimeisen se teki tosi hyvin, meni vaan ja nappasi oman.

Tuittu tunaroi