Treenailtiin valkkuryhmän kanssa Hakametsän puistossa. Nurtsi oli niin ruokottoman pitkää, että piti olla hiekkakentällä. Kiva kesäinen ilma, mutta ei tuskaisen kuuma.

Ensin paikallaolot. Piti tehdä vähän pidempi istuminen, semmoinen kolmisen minuuttia. Siitä tuli sitten ihan kunnolla pitkä, kun juuri lopussa pari koiraa meni maihin ja piti sitten niitä korjailla ja olla aina vielä hetki. Lopulta sitten sännättiin takaisin, kun kaikki olivat hetken aikaa istumassa ;) Luu katseli alussa tosi paljon ympärilleen. Tasaantui ehkä vähän, mutta saisi kyllä olla skarpimpi.

Makuussa meni suoraan alas, mutta taas nenä edellä. Palkkasin ja autoin namilla kuonon paremmin. Nousussa annoin jalka-avun viiveellä. Ei olis kyllä noussut ilman...

Omalla vuorolla ensin idari palkatta. Liikkurin määräämä järjestys M-I-S. Seisomisessa Sanna sekoitti vahingossa ja sanoi, että tuli väärä asento. Käännyin, mutta en onneksi ehtinyt torua, sillä siellähän se seisoi :D Palkkasin sitten namilla :) Otettiin vika suora vielä uudestaan loppuun asti, edelleen seisoi.

Sitten ruudun aloitukseen ja palkka merkistä. Menikin ihan kivasti. Vielä toinen merkki toisesta suunnasta omaan tahtiin ja palkka perään juoksulla. Vielä parempi.

Tunnari. Menin vähän lähemmäksi ja lähdin peruuttamaan, kun Luu oli kapuloilla. Jonkun aikaa tarkisteli, mutta ihan ok. En kehunut tuonnista, mutta jatkoin peruuttamista, palkka eteentulosta.

Kaukojen vaihtoja läheltä ihan vapaamuotoisesti yleisön edessä. M-I taas vähän nihkeä. Sekä S-I ja S-M olivat kovin teputtavaisia, mutta saatiin palkattuakin.

Lopuksi yhtäaikaisesti vielä luoksetulojuttuja ja ruutua.

Ensin eteentuloja, muutama maasta ihan läheltä ja parin askeleen päästä. Nämä ok. Sitten muutama kierrosta. Ekoista namipalkka ja vikasta vauhtipalkka jalkojen välistä. Sitten tehtiin treenisuunnitelman ulkopuolelta (hui!) stoppeja, kun oltiinkin nurtsin sijaan hiekalla. Kierrosta stoppeja, heitin itse pallon pysähdyksestä. Vauhtiin nähden hyviä, yritti kyllä kunnolla. Eikä ennakoinut, taisin tehdä yhden läpi ja kolme stoppia.

Ruutu ilman nauhoja, siinä paikanhakua läheltä. Aika hyvin jo, mutta yhtään kun yrittää lähettää kauempaa, jumittaa liian eteen :( En tykkää!

Tuittukin yritti tehdä ruutua, mutta oli tänään pihalla kuin lumiukko ja löysi maastakin jotain kiinnostavaa.