Toinen agilitypäivä putkeen todellakin toimii! Luu oli tänään taas lähestulkoon kiltti :) Mulla oli omakin asenne hyvä. Flipperi oli vaihtunut squashiin tai johonkin vastaavaan, jossa pallon suuntaa on mahdollista kuitenkin jossain määrin säädellä.

Suunnittelin rataa vaan esteelle 15 tj., ja sille juuri ja juuri päästiinkin. Alkuun tehtiin semmoinen törkkäisyvalssi kakkoshypylle, jonka kanssa piti takuta hetki. Luu hilautui ja valui lähdössä ja palkkasinkin hyvin pysymisestä (pitäisi tehdä PALJON enemmän, olen ihan liian lepsu) ja sitten se tuli hypystä ohi mun ohjauksesta huolimatta. Markekin todisti, että mulla kyllä oli ohjaus oikeaan suuntaan, mutta ilmeisesti putki veti Luuta. Jollain yrityksellä tippui rimakin, mutta saatiin se sitten menemään.

Kepeillä leijeröin putken ja ohjasin pimeään kulmaan putken takaa. Ekalla Luu ampui sinne edessä olevaan päähän, mutta sitten ihan hyvin.

Sitten päästiin kuvioon, jota pidin vaikeimpana. Putken jälkeen välistäveto ja sitten vauhdikas suora, jossa myös loiva välistävedon tapainen. Tässä oli eri vaihtoehtoja, mutta päädyin tekemään välistävedon valssilla (reagoi ennakointiin nätisti!) ja pyörityksellä sisäkautta, koska siinä sai parhaan etumatkan... Ja ihan hyvin se sitten sujuikin. Ekalla yrityksellä Luu ei lukenut yhtä pitkittäistä hyppyä (kun en ohjannut sille :D), tokalla sitten hyvin. Siitä välistäveto ja poispäinkäännös myös ok.

Loppuun tein yhden puomin. Ylösmeno pussista lyhyellä estevälillä ok ja alastulonkin pystyi tekemään, kun vedätin. Radan ulkopuolella naksuttelin alastuloja trainerilla (niinkuin itse asiassa melkein joka kerta) ja kyllä se siinä osaa asetella itsensä oikeaan suuntaan. Fokusoinnissa olisi aina vaan parannettavaa, kyttää liikaa mua ja namin lentosuuntaa.

Tuittukin pakitteli trainerilla 2on 2offiin, on se aika symppis <3

Ennen jäähkälenkkiä tokoteltiin pihassa. Alkuun yksi tunnari tiheillä väleillä. Jotain säätöä ja sai oman ihan kiinni viereiseen. Ei nostellut kuitenkaan vääriä.

Sitten ohjattua, ensin palkkailin muutaman merkin. Ekalla lähdin juoksemaan perään ja Luu oli menossa suoraan kapuloille :D Tokan olin paikallani ja meni ihan hyvin merkille. Sitten vielä peräänjuoksupalkkaus. Hyvä vauhti. Sen jälkeen vasemman haku koko liikkeenä ja palkatta. Kaikki ok. Oisko sivulle jäänyt vähän vajaaksi...?

Palkattoman perään uusi tunnari. Taas rivi, mutta isommat välit. Nuuski ihan oudosti tosi paljon kapuloiden ympärillä...?! Kapulat oli lähellä mun auton perää, eli siinä oli kyllä hajuja. Lopulta nappasi sitten oman viereisen, mur. Sen jälkeen oma. Palkaksi vaan kehut.

Sitten uusi ohjattu, nyt oikea. Yritti sitkeästi keskikapulalle, sain lopulta korjattu, vaikka ehti ottaa keskimmäisen jo suuhunkin. Taas palkatta.

Ja tunnariin... Nyt teki paremmin eikä nostellut vääriä. Tarkisti oman huolella.

Mietin, että parempi lähestymistapa tähän palkattomuuden vireennostoon voisi sittenkin olla tehdä tunnari vaikeana, mutta mennä itse viereen vahtimaan. Puuttumisellahan me alunperinkin saatiin väärien nostelu kuriin ja tunnari hyväksi. Ei Luu opi mitään tuosta, että helpotetaan ja tehdään aina vaan uudestaan.

Tehtiin vielä ohjatun suuntia narupalloilla. Takana parin metrin päässä kapula ja pallot merkin linjassa. Ekalla sekoili jotain, mutta ei varmaan tajunnut, mikä on homman nimi. Sitten hyvin. Merkit pysyi siedettävinä, vaikka lähetin nopeasti.

Tuittu teki myös muutaman kerran tunnaria. Aluksi meni nuuskimaan jotain hajua kapuloiden takana. Sen jälkeen tekikin hyvin, kun otettiin kurinpalautuksen jälkeen uudestaan! Joskus Tuittu saattaa heittää hanskat kokonaan tiskiin, jos siltä kehtaa alkaa vaatia :D Välillä teki hyvin, välillä alkoi nostella vääriä. Ei mitään logiikkaa.