Eilen käytiin Nipsun kanssa harkkakisoissa katsastamassa taso mahdollista kisauran korkkausta varten. Suoritusten perusteella kisauran korkkausta saataisiin siirtää semmoinen vuosi-pari :D

Ensin möllirata. Alussa aasta ohi, vaikka yritin viedä tarkasti. Aan jälkeen rata sujui sitten ihan kelvosti loppusuoralle asti, jossa Nipsu kaahotti vähän omille linjoille. Aan kontakti oli ok, puomilla pysähtyi liikkeeni mukana liian aikaisin ja jouduin ohjaamaan oikeaan kohtaan.

Kilpailevien rata oli sitten totaalinen katastrofi. Alussa oli aa kuten mölliradalla, mutta putki alla. Vähän epäilin, että noinkohan se sujahtaa putkeen. No mitäs luulisitte? Kolme kertaa. Ja kerran tuli aasta ohi toiselta puolelta. Meni jo vähän hermotkin, kun yksi vaan sääti, eikä pystynyt yhtään keskittymään. Aan jälkeen huideltiin ensin kepeistä täpöjä ohi, mutta uudella yrityksellä sitten nekin ihan hyvin. Taas päästiin muutama este ihan sujuvasti, kunnes tultiin keinulle. Olin kuvitellut pääseväni keinulla semmoisiin asemiin, että pystyn hidastamaan sitä, mutta agilityradallahan asiat eivät aina mene niin kuin on suunnitellut. Siinä tuli sitten parit kiellot ja yksi kunnon lento. Lopulta talutin Nipsun keinulle niskanahasta ;) Puomille päästiin taas virheittä. Siellä samanlainen kontakti kuin mölliradalla. Nyt otin käännöksen loppusuoralle tiukemmin. Sillä seurauksella, että Nipsu ohitiin keskimmäisen hypyn sisäkautta.

No, videota katsellessa on vähän jo naurattanut :)

Kisan jälkeen käytiin kertaamassa keinua ja puomia. Keinua löysällä hihnalla, puomia vapaana. Yksittäisinä ja valmiin palkan kanssa molemmat toimivat ihan ok, mutta näköjään rataan yhdistäminen vähän vielä tökkii.

Omat koirat olin jättänyt kotiin, mutta ehdittiin käväistä koko porukalla nopsasti Suolijärven jäällä, ennen kuin piti lähteä Borsch-keitolle ja laskiaspullalle. Luu pääsi 4-kuukautissynttäreiden kunniaksi juoksemaan Nipsun kanssa.

Kyttäys...

...takaa-ajo...

...ja hyökkäys!

Yhteiskuva :D

Merlesheltin aina niin älykäs katse.

Lurppa 4 kk.