Tapaninpäivänä treenattiin Maijun, Hannan ja Miinun kanssa. Oltiin tunniksi kaksi vierekkäistä kenttää, joten päästiin tekemään isommalla alueella. Luu ehti hyödyntää isoa kenttää ruutuun ja kiertonoutoon.

Ruudussa ensin eteenmenon palkkaus apparilta aidan takaa. Hyvin lähti taas suoraan. Sitten eteenmenon kautta ruutuun, ok. Ja vielä eteenmeno itse palkaten.

Kiertonoudon tolppa laitettiin ruudun taakse ja ylimatkalle. Tämä olikin Luulle lähes ylivoimainen. Tehtiin toistoja lähempää ja välillä se kiersi ihan sujuvasti. Tiesi siis, missä tolppa on, mutta silti saattoi taas yhtäkkiä mennä pätevänä ruutuun. Kyllä huomaa, että vähissä on ollut toistaiseksi tämän liikkeen häiriötreenit.

Toisessa setissä normikentällä tehtiin ohjattua. Molemmat puolet kapulalle pysäytyksellä, muistaakseni. Tämä liike junnaa ihan paikoillaan. Siinä on kaikkea pientä, joita en vaan saa parannettua.

Tunnarikin tehtiin, mutta en muista siitä mitään. Ja lopuksi tehtiin itseksemme jotain, mutta en yhtään muista, mitä. Yritän ryhdistäytyä blogin kanssa :D