Tokoiltiin iltasella Loukonlahdessa Maijun ja Katin kanssa. Vettä satoi, mutta se kyllä loppui juuri ennen Luun vuoroa. Tehtiin SM-liikejärkkä, mutta palkkaa vähän joka välissä.

Ohjattu, palkkasin taas alun ja ekan merkin. Tehtiin Katin huonommin näkyvillä kapuloilla ja "arvottiin" se vaikeampi suunta, eli vasen. Kiltisti kuitenkin meni. Mutta tuodessa puri! Keskeytin ja otettiin koko homma uudestaan, sitten nätisti. Edessä ehkä inasen vino, mutta annoin olla. Tää palkatta.

Luoksetulo. Takapalkka Katilla. Ensin suorana. Ei ennakointeja. Sitten stoppi, näytti olevan ihan ok.

Seuraamista ihan vähän. Namia lähinnä perusasennoista. Ja yksi keskeytys, kun lähti juoksussa keulimaan.

Ruutu. Tässäkin palkka ensin alusta (joka piti uusia, kun yritti mennä itte) ja ekasta merkistä. Merkki olikin hyvä. Ruutuun annoin top-käskynkin, ja aika ajoissa, mutta silti oli takatassut takarajalla. Mua ehkä vähän pelottaa :D Loppu erikseen, hyvä, mutta seuruussa vähän edisti.

Idari, M-S-I. Palkkasin asennot namilla. Asennot hyvin, seuruussa nyt on aina jotain ja mukaanotot tuntui huonoilta. Mutta eipä ainakaan ennakoinut.

Hyppy, koripallotelineellä. Tää on hyvä kenttä, kun täällä on hyppyestekin ;) Matalat merkit ohjureina palautuksessa. Luu selvisi, palkka edestä.

Tunnari ihan kisamaisesti, paitsi tiesin oman paikan. Hyvä etsintä, nosti oman heti kohdalla. Palautus laukkaa, paremmin vois toki tulla. Sivulle jäi vähän eteen.

Kaukot. Kati oli asemissa tarttumaan vasempaan takatassuun, jos tulee tarve. Ei tullut, ei liikuttanut yhtään :) Mutta kääntyi vinoon ja teki istu-seison hissinä, eli jäi tosi sumppuun.

Vain pikkuvirheitä ja Luu tuntui hyvältä. Ei mitään normaaleja kenraalitreenien katastrofeja. Mitähän siitä pitäisi päätellä? Eiks ne virheet kuitenkin pitäisi tehdä ennen kisoja? Ehkä meidän on pakko treenata vielä huomennakin ;)