Sunnuntaina treenattiin Katin kanssa, lähinnä tokoa.

Luulle kokonaisuuksia. Ohjatussa oikeaan semmoinen apu, että Kati oli kapulan lähellä ja muistutti nostosta astumalla kohti. Tätä tarvittiinkin, olisi kiertänyt muuten taakse. Zetassa teki maahanmenon ensin huonosti. Tunnari taisi olla ok. Kaukot teki suht ok. Luoksetulo suorana, taisin tehdä lopun avulla. Vikana ruutu.

Syyn kanssa yritettiin kokonaisuutena luoksetuloa, seuraamista ja maahanmenoa. Luoksarissa katsoin jätössä koko ajan, se auttoi. Seuraamisessa kontakti tippuili ja kyttäili kentällä olevia merkkejä. Nämä yritin nyt korjata tarkasti. Paransi taas loppua kohden. Maahanmeno reilulla avulla, mutta menipä kunnolla.

Sitten erillisinä juttuina niitä kaukojen nousuja, tunnaria ja ruutua. Ruudussa pitäisi alkaa tarkentaa paikkaa (ja opettaa pysähdys), bongaa sen jo ihan kivasti.

Lisäksi Syy teki aksassa puomia ja keppejä. Puomitreenissä tuli varmaan historiallisesti peräti kolme hyvää osumaa putkeen...! Olin itsekin ihan äimänä :D Ja nää tuli jopa videolle. Keppejä tehtiin ulkokentällä. Kati palkkasi ja mä yritin vedättää. Vaikeinta oli ehtiä edelle, koska jouduin jäämään varmistelemaan alkua... Mutta hyviä toistoja saatiin!