Viikonloppu kului kisoissa kotihallilla. Ilmoitin Luun launtaille kahteen starttiin ja Nipsun sunnuntaile kolmeen. Kevyempää kisaohjelmaa kompensoin talkoilemalla la-aamuna pari tuntia :)

Luulla oli ensin Saviojan hyppäri. Rimat oli nyt varmaan ensimmäistä kertaa 45 sentissä ja sen huomasi vauhdissa. Alkurata meni jotenkin ihan raivoamiseksi. Kakkosen pakkovalssissa katsoin jotenkin silmäkulmasta, että nyt se ei kyllä hypännyt riman yli, vaikka jostain hyppäsikin... Video paljasti sitten totuuden :D Niin hyvä hämy oli, ettei tuomarinkaan käsi tässä vaiheessa noussut. Seuraavat hyllyt eivät sen sijaan jättäneet mitään arvailujen varaan. Loppupuolikas radasta kulki sitten jo ihan sujuvasti.

Luu C

Sitten Elina Hannikainen-Himasen aksaradalle. Radalla oli paljon esteitä, mutta profiili kuitenkin suht jouheva. Selvitettiin haastavimmat kuviot ja sitten sössittiin keppien avokulma. Mä tiedän, että Luu on näissä tosi herkkä mun liikkeelle, mutta silti en osaa tönöttää tarpeeksi pitkään paikallani! Ois kyllä ehkä pitänyt vaan ryysiä törkkäisemään. Saatiin kuitenkin lohdutuspalkinto, kun pikkumakseissa 10-tulos riitti kolmanteen sijaan.

Luu A

Sunnuntaina päästiin menemään Nipen kanssa! Ja vaikka ei olla treenattu halli-SM-kisojen jälkeen kertaakaan, niin yhteinen sävel oli löytynyt taas jostain ja meneminen tuntui siltä kuin pitääkin!

Aloitettiin Annen agilityradalla. Se meni vähän niinkuin suunnitelmissa ja tuloksena 0-voitto :)

Nipsu A

Välissä Elinan hyppis. Mietin keppien jälkeisessä kuviossa, että pitäis ehkä tehdä vastakäännös, että Nipsu ei livahda putkeen. No, en tehnyt, kun järkeilin, että rytmitys riittää. Ja putkeen meni :D Lopussakin yksi hyppy väärinpäin, mutta keskittyminen oli ehkä vähän herpaantunut.

Nipsu C

Sitten takaisin Annen puolelle. Nyt puomi oli tosi huono, pysähtyi kamalan ylös. (Mutta pysähtyi :D ) Muuten ei ongelmia tälläkään radalla. Ja plussa itselle siitä, että päädyin vääntämään miniputken jälkeisen takaakierron lyhyemmän reitin kautta, vaikka toinen ois ollut helpompi + 0-voitto tästäkin ja ekan aksaradan tavoin kaksoisvoitto toisen mummoseltti Ainon kanssa <3

Nipsu B

WP_20180415_16_08_18_Pro.jpg

Sunnuntain kisojen lopuksi ehdittiin vähän aksailla Syyn kanssa isolla kentällä. Eipä siitä kentän koosta paljon hyödy, kun ei voi erinäisten esteiden takia mennä kuin pikkupätkiä. Tehtiin ensin keinua, pelkästään ja esteen kautta. Nyt pysyi jo jonkun toiston vauhdinkin kanssa. Lisäksi tehtiin tuota Nipsun b-radan puominjälkeistä loppua. Oli etupalkka maalissa, mutta kivasti irtosikin!