Tiistaina taas treenisetti koulutusten päälle. Syy teki tokoa ja agia, mutta ei muisteta, mitä. Paikkista treenattiin Bertan kanssa.

Keskiviikkona käytiin hallilla päiväseltään. Syy teki tokossa taas vähän kokonaisuutta, seuraamista, luoksarin ja pidon. Lisäksi sivulletuloja ja kiertoa.

Nipsu oli meillä hoidossa ja se sai tehdä aksassa rataa lyhyissä pätkissä ja matalilla rimoilla. Kivasti meni :) Syy teki vaan puomia ulkokentän matalalla.

Luu pääsi touhuamaan Putkeen-lehden mainosvideolle ja sillä oli ihan sikahauskaa :D Tulos löytyy Agilityliiton facebookista.

Torstaina Syy tokoili taas penturyhmässään. Pysyi jo vähän paremmin pöksyissään!

Lauantaina talkoilin muutaman tunnin kisoissa ja jäin Lotan ja Katin kanssa treenaamaan. Ehdittiin tehdä pikaisesti kisakentällä ennen illan varauksia. Yritin pätkää radan alusta, mutta kahden hypyn ja putken slalom osoittautui liian vaikeaksi... Päällejuoksuun tuli jo aika ok, mutta ei oikein lukenut sitä seuraavaa hyppyä. Nää on kyllä Syylle vaikeita. Toisella kentällä tehtiin vielä rengasta, joka oli kivasti radan alkusuoralla. Alkoi sujua myös pienellä liikkeellä/vedätyksellä. Lisäksi vielä puomia ulkokentällä.

Tokossa kokeiltiin tokoringin näyttökokeen settiä palkatta. Onhan se kesästä edistynyt, jos nyt positiivisiin keskitytään ;) Lisäksi seuraamista ja sivulletuloja erikseen.

Sunnuntaina lisää treeniä. Syy teki samoja tokojuttuja, mutta nyt enemmän palkkaillen. Aksassa sitä slalomia ja puomia.

Luukin sai tokoilla! Luoksaria, seuraamista, kaukoja, zetaa, tunnaria ja eteenmenoa.