Tokot koululla.

Alkuun metallin nostoja. Yritin vauhtipalkata heti nostosta. Välillä myöhästyin ja sitten piti odottaa muutaman askeleen verran, että paransi otteen. Tällä kertaa tästä seurasi sekä kapulan räkäisyjä että kalistelua, mutta muutama hyväkin. Täytyy katsoa muutama treeni, että miten oikeasti vaikuttaa.

Ohjatun nostoja. Ei ollut merkkiä mukana, joten tehtiin ilman merkille menoa. Ensin vasenta. Vino, suora muistutuskäskyllä ja suora ilman muistutusta. Kaikki oikein! Kerran oikeakin, se siisti. Tulee kyllä vauhtipalkkaan pelottavaa vauhtia, mutta aika ketterästi hyppää kapulan yli.

Seuraamista kainalopalkalla. Nyt ei pomppinut paljoa, mutta vähän yritti härkkiä. Painoi ja heilui. Tein aika pitkiä pätkiä ja palkkasin, kun tasaantui. Juoksuakin tehtiin, se pysyy paljon tasaisempana. Haluaisin paikkaa kyllä vähän taaksepäin, mutta en ehkä uskalla taas yhtäkkiä muuttaa kriteeriä... Selkeästä edistämisestä taisin huomauttaa kerran.

Jääviä, ensin leikkien. Maahan ja istumaan joka kerta tosi hyvin, mutta seisomisia vaan mokailee. Meni jo hermotkin ja puhuttelin moneen kertaan, että pitäisi kuunnella, mitä sanotaan, eikä vaan tehdä jotain. Mutta aina vaan samalla vimmalla istumaan tai maahan...

Sitten jäävien erottelua taas pareina, palkka jälkimmäisestä asennosta. Seuruutin oikealla puolen. Tuli kompensoitua tokoniskaa, ja tokihan asennot pitää toimia näinkin päin. Tehtiin kaikki variaatiot, eli I-S, S-I, S-M, M-S, M-I ja I-M. Muut onnistui hyvin, mutta M-I oli ihan mahdoton! Mikähän tässä nyt tökkii? Tehtiin varmaan kymmenen kertaa ennen yhtä onnistumista... Ilman sitä maahanmenoa pystyi istumaan, mutta heti maahanmenoon yhdistettynä jäi seisomaan.

Luoksetulon stoppeja varten löysin siedettävän hiekoittamattoman kohdan. Kierrätin puuta. Ensin läpi, sitten hyvä stoppi. Seuraavalla ennakoi, joten pari kertaa läpi. Seuraava stoppi oli huono, sen uusinta vähän parempi.

Loppuun S-I-kaukojumppaa. Askeleen päästä toimii, kun teen alkuun kiinni namissa. Siitä pidemmällä matkalla palaa heti vanhaan pompsahteluun. Pitää nyt vaan edetä maltilla, koska "uudella" tavalla tehtynä ajatus on tosi hyvä. Useammassa vaihdossa hilautuu jotenkin mystisesti taaksepäin, mutta ehkä en ole siitä huolissani, kun ei kuitenkaan pompi.