No niin, keskiviikko lähenee ja kelkka alkaa kääntyä. Tänään meni tokot jo paremmin... Tosin ei tehty ruutua. Treenattiin Maijun, Lean ja Katin kanssa taas siellä pk-kentän vieressä. Kohta en kyllä suostu enää menemään sinne, kun siellä käy aina niin kylmä tuuli! Kotoa lähtiessä oli suorastaan kuuma, mutta kentällä sai vetää huppua päähän.

Luu treenasi vikana. Ohjelmistossa oli ensin liikkuroitua seuraamista kainalopalkalla. Ei kuulemma näyttänyt niin hyvältä, mitä nyt on ollut, vaan pää heilui jonkun verran. Juoksukäännökset valahtivat tosi pahasti.

Sitten kaukojen alkuja. Ensin M-I, jonka teki nyt kerrasta kelvollisesti, jes! Edelleenkään ei kunnon pompulla, mutta tasajalkaa kumminkin. Myös M-S hyvä. Sitten I-S-M-sarja, jossa maahanmeno ei onnistunut kaukaa, vaan nytkäytteli ja liikutteli takatassuja. Ollaan jotenkin laiskistuttu näiden treenaamisessa, nyt pitää kyllä taas ryhdistäytyä.

Sitten pari liikettä kisamaisesti ja tunnari. Idari niin, että vain istuminen vikalle sivulle. Seuraaminen keuli hulluna, istuminen isoilla avuilla ok. Tästä siirtymä ohjattuun ja namia. Ohjatussa arvottiin vasen. Merkki huono, meni juuri ja juuri taakse asti. Vasemman haku hyvä, malttaa nykyään tosi hyvin nostaa takaa. Eteentulo vino, korjasin vaan uudella käskyllä. Irrotus ja sivulle ok. Namia taas siirtymästä tunnarin alkuun.

Tunnarissa rivi, muutama kapula normaalia enemmän. Menin lähemmäksi vahtimaan. Näytti siltä, että ketutti, kun joutui tekemään kunnolla, mutta teki kuitenkin ;)

Loppuun vielä luoksetuloleikkiä. Äh, ei se oikein edisty. Koitin pelkällä kehulla vapauttamista takakipolle, mutta silloin Luu vaan kääntyy semmoisella laiskalla kaarella. Toppeja ei aina oikein tajua (täytyy varmaan tehdä suosilla itse seisoen), ja edelleen takakipolle palaaminen vaatii apuja. Oli siellä pari ihan ookoota. Ja Luulla oli taas kivaa, kun sai juosta itsensä ihan läkähdyksiin.

Tuittukin teki yhden tunnarin, ihan liikkuroituna. Joo-o... Ehkä mä en ilmoita sitä mihinkään kisoihin :D Mummeli touhusi vähän kaikenlaista. Ensin se sinkosi sitkeästi suuntaan x, kun kapulat olivat suunnassa y. Ja löysi sieltä lopulta yhden makupalan. Kapuloilla se nosteli vääriä ja yritti sitkeästi tuodakin yhtä. Lopulta sitten ihan nuuski ja etsi sen oman...