Keskiviikkona tytöt pääsivät myös poseeraamaan, kun Kaisa otti niitä ihanan lumisia kuvia. (Seuraavana päivänä alkoikin taas tämä loskapaska.) Lisää linkin takana.

3W7A0025.jpg
(Kuva Kaisa Jalava)

3W7A0101.jpg
(Kuva Kaisa Jalava)

3W7A0155.jpg
(Kuva Kaisa Jalava)

3W7A0207.jpg
(Kuva Kaisa Jalava)

Torstaina Syy pääsi itse omiin treeneihinsä. Vauhtipalkkasin ensin yhden luoksetulon, lähti ekalla käskyllä! Sitten kokonaisuutena luoksetulo, hyppy, seuraaminen ja kaukojen eka istuminen. Luoksetulossa jäi ensin vähän vinoon, mutta korjasi käskyllä ilman draamailua :D

Hypyssä huomasin taas, miten tarkka Syy on tietyistä rutiineista, esim. käskyistä! Kutsun sen luoksetulossa nykyään "Syy si", mutta hypyssä käskyksi on jäänyt pelkkä "Syy". Nyt päätin jostain syystä käyttää luoksarin versiota ja Syyllähän meni pasmat sekaisin :D Jäi seisomaan riman eteen. Tehtiin uudestaan oikealla käskyllä, eikä mitään ongelmaa. Edellisessä treenissä huomasin saman luoksarin jätössä, väärä jättökäsky aiheutti heti huonon jäämisen. Sen sijaan, että opettelen itse täydelliseksi ohjaajarobotiksi, yritetään toki hieman parantaa Syyn yleistys- ja sovelluskykyä ;)

Seuraamisessa oli ihan kiva asenne, juoksu ei vaan vielä toimi varsinkaan koko liikkeessä. Kaukoissa ei noussut ihan täpäkimmin, mutta ok kuitenkin. Ja välit oli taas oikein kivasti.

Ehdittiin vielä tehdä ohjatun suuntia leluilla. Pelkkä suullinen käsky ei vielä toimi, eli pienen avun tarvitsee edelleen oikeaan suuntaan. Ja kaikkea säätöä on muutenkin :D Mutta pääpointti etenee.

Lopussa tehtiin paikkis, jossa ehti nyt tulla pientä asennon korjailua ja piti käydä parikin kertaa korjaamassa. Ei mennyt hermo kuitenkaan, vaan sain lopulta palkattua hyvästä pätkästä. Ja kaikki kaverit ehdittiin vapauttaa Syyn ympäriltä. Reagoi jonkun verran kaikkiin, mutta on se varsin hyvin jo selvillä, että itse pitää pysyä <3

Muiden kanssa yhtäaikaa ehdittiin vielä touhuta seuraamista, maahanmenoja, kapulajuttuja (pitoa ja nostoa sivulle) ja pinkin kartion kiertoa. Eka epäonnistui, kun oli vähän liian vaikea paikka, mutta sen jälkeen meni kuitenkin hiljaa :)

Pakko vielä mainita ihan omaksi kannustimeksi, että kauhean kivasti se jo pysyy noissa yhteishässäköissä mun kanssa! Voin antaa jo vähän vapauttakin, kun tässä tutussa porukassa ja tilanteessa ollaan. Pahimmillaanhan se lähti Tarmon luokse heti, jos tilaisuus tuli, nyt kestää jo pientä häiriötäkin. Mutta vain pientä :D Tällä kertaa liikaa oli, kun Tarmo juoksi vehingossa melkein päin. Tilanne tuli Syylle niin yllättäen, että sillä kesti hetki tajuta, mitä tapahtui. Ja kun se tajusi, se lähti :p

Hassu pieni erikoinen koira. Mun erityisoppilas.