Tulipahan tehtyä, vaikka _tiesin_ jo valmiiksi, että siitä tulee paska. Yritin ihan tosissani hakea hyvää asennetta, mutta pohjimmiltani olin ihan varma, että mokataan myös karsinnat. Että ne kuuluisat 38 nollaa menisivät varmasti hukkaan jokaista triplaa, tuplaa ja yksittäistäkin hyppärinollaa myöden.

Hyppyradalla Tuittu meni kepeillä kakkosväliin. Annoin ihan hyvin tilaa, mutta jaakotus ehkä käänsi liikaa. Ei kyllä mun mielestä olisi ollut koiralle mahdoton rasti hakeutua oikeaan väliin. Muutenkin aika kankeaa menoa. En saanut radalle oikein minkäänlaista fiilistä, enkä saanut rataprofiilistakaan otetta. Tutustumisessakin loppui aika kesken. Ei oikeastaan mitään hyvää sanottavaa.

Agirataa odotellessa sain paremman mielen (kiitos Lealle, Saaralle ja Mapelle rentouttavasta lounastauosta!), mutta rataantutustumista odotellessa helle teki tepposet. Tultiin lämmittelylenkiltä jo vähän ennen maksien loppua ja radan rakentaminen kesti aivan törkeän kauan. Juomapullo oli autolla, kun en ollut moiseen odotteluun varautunut, ja kun tutustuminen vihdoin alkoi, olo oli jo aika vetelä ja suorastaan huono. Juominen tutustumisen jälkeen helpotti kyllä, mutta koska lähdettiin numerolla 15, ei sitä valmistautumisaikaa paljon ollut. Tuittu oli vielä heikommassa hapessa. En saanut sitä juomaan kunnolla. Tuittu juo aina, kun vesikippoon laittaa nameja. Nyt se ei noukkinut edes nameja, eli sillä oli pakko olla aika huono olo :( Lähtöä odotellessa se oli paljon lahnempi kuin normaalisti. Jälkikäteen harmitti, että menin edes starttaamaan, kun toinen on tuollaisessa kunnossa :( Rata oli sen mukainen. Hitauden lisäksi Tuittu tuli lopussa keinusta ohi ihan helpossa paikassa.

Lea ja Saara sen sijaan tempaisivat hyppyradalta hienot nollat, identtisillä sijoituksilla 10. ja hyvillä pisteillä loppukisoja ajatellen! Huominen menee tuloksia netistä seuratessa. Ei huvita tämänpäiväisen jälkeen enää lähteä paikanpäälle ahtaaseen katsomoon, vaikka hienoja suorituksia olisikin luvassa.

Radat

Kiitos Tiinalle ja Mapelle kuvaamisesta! (Startattiin tosiaan Lean kanssa numeroilla 15 ja 16, joten toisen kuvaaminen ei ihan onnistunut.)